banner798
Maç başladığında geçen haftanın korkularının içimizde yaşadığını düşünerek,Acaba ne olur diye stres içinde maçı seyretmeye başladık.Maçın 30 dakikalık bölümünde korkularımızın yersiz olmadığını anladık ve takımımız mağlup duruma düştü.
 
Ne oldu ise 30 dakikalık bölümden sonra olmaya başladı ve takımımız ligin en iyi maçı diyebileceğimiz oyunu oynamaya başladı.İlk 30 dakikalık bölümde çok eştirebileceğimiz futbol mantalitesi olmasına rağmen daha sonraki bölümlerde oynanan oyun bizleri umutlandırdı.
 
Fakat bu maçta anladık ki takım içinde oyun anlayışından kaynaklanan bazı sıkıntılar var ve Bu sıkıntıyı aşmak adına VOLKAN statik oyun anlayışını terk etmiş ve takımımızı ayağa Kaldırarak maçın ve takımımızın yapması gerekenleri bireysel anlamda ortaya koymuştur..
 
Bu maç yazımda şu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum kendimi, maçın ilk 30 dakikalık bölümü hariç en iyi oynayan kadromuzdu. Devamı olurmu bilemem ama görünen gerçek bu idi. Önümüzdeki maçlarda yapmamız gerekenlerden bir tanesi teknik anlayışın oyunsal anlamda statik yapıdan gezginci oyuncu mantalitesine yoğunlaşmasıdır. Oyuncu yapımıza baktığımızda bazı mevki değerlendirmelerinin anlayamadığımız bazı nedenler dolayısı ile yanlış değerlendirildiğini maç içinde görebilmekteyiz ve bu gördüklerimizin bedeli ağır olur endişesini taşımaktayız.
 
Korkuları bir tarafa bırakıp aynı oyun anlayışı ile devam etmeliyiz, şampiyonluk yanı başımızda ve bize el sallamakta. Başkan HÜSEYİN ÇAMAŞ teknik konularda karışmasaBile moral motivasyon üzerine yaptığı girişimler açısından takdire şayan bir şekilde hareket ederek kendi üzerine düşeni yapmaktadır.
 
Futbolcularımızı geçen bazı maçlarda bizlerde yanlış haberler doğrultusunda haksız yorumlarla değerlendirmiş olabiliriz ama şu konuda bizler haklıyız. ŞAMPİYONLUK BEKLEMEK HAKKIMIZ. Yaşadıklarımız ve gördüklerimiz bizlere bir şeyleri daha gösterdi, büyüklük lafla değil icraatla olur.Paraya pula ve oynamaya gelince ağabeylik olmuyormuş,adını koyalım şu anlayışın,Rabbena hep bana……Fedakârlık yapanlar konusunda tek cümle dahi konuşmayanlara benim nedim hoca olarak birkaç cümlemin olacağını kimse unutmasın ve şu anda sadece bu takım ŞAMPİYON olsun diye mücadele veriyor ve bazı olayları gündeme taşımıyorum.
 
BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAKTIR VE BU ANLAMDA TAKIM OLARAK BU HAFTA ÇOK BÜYÜK MESAFELER KATEDİLMİŞTİR İNŞALLAH ALLAH YÜZÜMÜ KARA ÇIKARMAZ.Ayrıca Erhan Kayar kardeşimize Allah'tan rahmet ailesinede sabırlar diliyorum...Saygılarımla.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.