banner797
Sivas il özel idare maçı kaybedilince umutlar tüken dimi acaba diye konuşmak ve bu anlamda yorumlar yapmak futbol bilgisi olanlar için doğru bir yaklaşım olur mu… Ben kendi şahsım adına yaptığım analizlerin ve öngörülerime güvenen bir spor adamı olduğuma inanıyorum.
 
Futbol takımımız adına birçok defa aktarımlarda bulunmama rağmen umutlu olmak istediğimize vurgu yaparak yazılar yazmaya çalıştım. Oysa tam açık olarak yazmasam da satır aralarında öngörülerimden nereye doğru yol aldığımızı söylemeye çalıştığımı biliyorum ve okuyanlarında anladığına inanıyorum.
 
Sorunları doğru yerde aramak yerde aramak yerine SKORLARLA günü kurtarma peşine düşüldüğü için gerçeklerin görülmek istenmediğine inanıyorum ve bu konuda özel çaba sarf edenler olduğuna inanıyorum.
 
Adamın biri, Nasrettin hoca’nın, bir şeyler aradığını görünce sormuş;
 
HAYROLA HOCAM NE ARIYORSUN?
 
—Anahtarı kaybettim de onu arıyorum.
 
HOCAM BEN YARDIM EDEYİM. NEREDE KAYBETTİN ANAHTARI?

-Şu karşıdaki dağın eteğinde bir yerde…
 
PEKİ, AMA HOCAM, ANAHTARI NİYE ORADA ARAMIYORSUN DA BURADA ARIYORSUN?
 
—Orası karanlık, orada aramak işime gelmiyor. Burası aydınlık, onun için burada arıyorum.
 
Bafra’daki futbol anlayışı maalesef bu durumdadır ve işine geldiği gibi davrananların sürüklediği olayları yaşıyoruz. Maç skorlarının yanıltıcı ve aldatıcı olduğunu kabullenmeyen ve bilenlerle bilmeyenlerin ayırımını yapmak istemeyenlerin savaşlarına tanık oluyoruz.Sorumlu kişilere bu anlamda telkinde bulunmak yerine kendi şahsi düşünceleri ile konuşan insanların yönlendirmelerine tanık olmaya devam ediyoruz.
 
İnanıyorum ki şimdi bazı kişiler HÜSEYİN ÇAMAŞ’a istifa etmesi konusunda yorumlar yazarken ZİHNİ Başkana gerekeni yap mesajları yollayacaktır.
 
Futbol sezonu biterken HÜSEYİN ÇAMAŞ’ın kongre kararı alacağını tahmin ediyorum ve bu konuda gereken neyse onu yapacaktır.Peki HÜSEYİN ÇAMAŞ’ın karakteri ve insanlığı konusunda karalama yapmak neyin nesidir acaba.Bu konuda biraz daha insaflı olmak gerekmiyor mu acaba.Sorunları doğru yerlerde aramak ve bu konuda uyarıcı olmak daha doğru olmaz mı. Kendi adamının olmazsa olmazları konusundan başka bir şeyin geçerli olmadığı taraftarlık ne kadar doğru. Yanıltıcı olanların hiç mi suçu yok..
 
Sivas il özel idare maçında yenildik ve belki daha çok yenileceğiz, sorunlar ve tartışmalar bitecek mi.Sorunların kaynağı bu maç mı olmalı ve bu hocalar mı bedel ödemeli.Öncelikle sorunun kaynağına inmek ve tedavileri orada yapmak adına bir şeyler üretmek gerekmiyor mu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.