banner797

BAFRA BELEDİYESPOR BUGÜNKÜ ALT YAPI FUTBOLCULARININ İMZA TÖRENİ İLE BÜYÜK BİR AÇILIMIN İŞARETLERİNİ VERMİŞ VE BU KONUDA NE KADAR SAMİMİ OLDUĞUNU İSPAT ETMİŞTİR.

Daha öncede yazılar yazmış ve başkanlarımızın bu konuda ne kadar samimi düşündüklerini yazılarımda izah etmeye çalışmıştım,bugünkü açılım ile beni yağcılık yapmakla suçlayanlar umarım bu düşüncelerinden dolayı utanmışlardır..Profesyonelliğe adım atan bu gençlerimize verilen mesaj anlamında çok daha değer taşımaktadır ve diğer gençlerimizin de bu mesajı iyi alacaklarına inanıyorum. Bu aşamada Aris ,Vedat ,uğur derken yarınlarda bu sayı daha da fazlalaşacaktır ve bu genç kardeşlerime başarılar diliyorum.

Daha önceki yazılarımda şöyle demiştim,önce iyi idareciyi bulmak lazım gerisi gelir,ama;bulduğumuz bu iyi idareciyi kendi çıkarlarımız doğrultusunda kullanmamamız gerektiğini belirtmiştim.Hatalar yanlışlar olabilir ve gün gelir belki bunlarda konuşulur ama önemli olan iyi niyetli olmaktı,iyi niyetli olmak bir çok sorunu çözer diyorum..Bulancak sporu yendik ya sonrası ne olacak demiştim, bu günkü basın toplantısında gelecek adına yapılan açıklamalar halkımızın bu açılımlara destek olması yönünde olmuş ve iyi geçmiştir.

Burada önemli olan iyi niyetli kişilerin başımızda olmasıdır ve Bafra futbol camiası bu şansı şu anda yakalamıştır,gereken projelere kavuşmak Bafra adına büyük gelişmelere sahne olacaktır; ki bu projelerin hayata geçmesi demek Bafra’nın oksijen alması demektir..Bizlerde burada Bafra halkı olarak gereken desteği vermeli ve başkanlarımıza yardımcı olmalıyız...

Kötü niyetli olanlar zaman içerisinde mutlaka ayıklanır bundan şüpheniz olmasın,ama Hüseyin Çamaş gibi bir başkanı bir daha bulma şansımız olmayabilir,onun Bafra adına iyi bir şeyler yapma şansını ona tanımalıyız ki ,oda çocuklarımız için iyi bir şeyler yapma fırsatını bulabilsin.Piyango düzenliyorsa almalı ve destek olmalıyız,önümüzdeki yıllarda tesis ve sportif anlamda bir çok şeylere imza atabilirler..

Sezon başında bir çok spekülasyonlar yapıldı ve şu anda içinden niye yardım yapayım diyenlere sadece şunu söylemek isterim..Evet; bazı olaylarda yanlış istikametlere sürüklenip aldatılmış olabilirler,ama;çok iyi biliyorum ki artık o günleri atlatıp gerçeğe çok çabuk dönmüşlerdir,ben buna iyi

niyet derim..Bir çok futbol müsabakası gelip geçecektir,bir çok sevinçler üzüntüler yaşayacağız ama 

kalıcı eserlerin yerini hiç bir şey alamaz...20 yıldır toprak sahada çile çeken çocuklarımız bu başkanlarımız sayesinde rahata kavuşabilirler...Bir çok sportif alana kavuşabiliriz,bu fırsatı iyi kullanmalıyız.Zihni başkanında ne kadar samimi olduğu bu açılımla ortaya çıkmıştır..

Bu yazımda ve daha önceki yazılarımda vurgu yaptığım iyi niyetli insan olgusu nihayet spor dünyamıza gelmiştir ve şu unutulmamalıdır,önümüzdeki yıllarda başkanlık yapacak başka insanlar ada dönüş yapamayacağı bir yol açılmış olacaktır....ONUN İÇİNDİRKİ BAFRA HALKI OLARAK HİÇ BİR SİYASİ DÜŞÜNCEYE KAPILMADAN HÜSEYİN ÇAMAŞ BAŞKANIN İYİ NİYETİNE YARDIMCI OLMALIYIZ DİYORUM..

SAYGILAR.....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.