banner798

Türkiye kamuoyunu Meşgul eden Birçok Mahkeme kararları birçok idea nameler ve soruşturmalar belli bir ulaştığı halde Bafra Belediye Spor soruşturmasının ne olduğu veya hangi aşamaya geldiği noktasında bu bilinmemezlik birçok soru işaretlerinde beraberinde getirmektedir. Uzun süredir Bafra Belediye Spor Soruşturmasının Devam etmekte olduğunu bütün kamuoyu bilmekle beraber son aşamanın ne olduğunu uzun süredir sonuçlanmaması bir çok dedikoduya neden olmaktadır…

Bilindiği üzere, şuandaki yönetim bile geçmiş yönetim hakkında basın toplantısı düzenlemiş rakamlar hakkında bazı bilgileri bir bülten halinde dağıtmıştı, bu kadar açık beyan olduğu halde Bafra Belediye Spor soruşturmasının mahkeme aşamasına gelmemesi dikkat çekici bir durumdur.

Açıkça beyanlar bulunmasına rağmen, ben yapmadım, ben harcamadım, ben almadım diyenlerin bu soruşturmayı etkilemesi mümkünümüdür.

Bir takım forma parasının ne kadar tutacağını, bir deplasman giderinin ne kadar ücret olduğunu burada belirtmemin bir önemi yok sanırım, 1lira ile 10 lira arasındaki farkın nereye gittiğini söylememe gerek var mı? Soruşturma esnasında savcılar tarafından bunlarda faturalar üzerinde sorulmuştur sanırım öyle ise neden bu kadar gecikiyor sizce???

Bütün bu soru işaretlerinin giderilmesi lazım değil mi?

Yakın zaman da daha detaylı açıklama tarafımdan yapılacaktır.

Bu işin peşini bırakmayacağımı bütün kamuoyunun bilmesini isterim bu soruşturmayı yürüten gerekli mercilerin özen gösterdiği ne’de cani gönülden inanıyorum saygılarımla...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.