banner798
Yaklaşık olarak 2 yıldır devam eden BAFRA BELEDİYE SPOR soruşturmasında sona yaklaşılmış vaziyette… Ne olacağını hep beraber göreceğiz ve takip edeceğiz.
 
Yaptığım son araştırmalarda ve edindiğim bilgiler doğrultusunda analizlerimi, görüşlerimi Bafra kamuoyu ile paylaşma gereği duydum.
 
Bu soruşturmayı yürüten Bafa Cumhuriyet Savcısı Sayın Ahmet KAR çok titiz bir çalışma yürüttüğünü ve bu konuda yasaların ona verdiği yetkiyi en ufak etki altında kalmadan yürüteceğine eminim…
 
Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan kişilerin suçlamaları kabul etmediğini biliyoruz, bu durum gayet normal olup aksini düşünmekte safdillik olur. Kim derki ben yaptım diye… Oysa belgeler birilerinin bir şeyler yaptığını gösteriyor… Kimlerin ne yaptığını anlamak ve tespitini ortaya koymak soruşturmayı yürüten savcının işidir… Fakat; bir forma masrafı ve deplasman giderleri üzerinde oynanan oyunların bilirkişi raporları ile ortaya konulması gayet basit olsa gerek…
 
BAFRA BELEDİYE SPOR üzerinden zengin olanların bütün Bafra kamuoyunda açıkça bilinmesi bir şey ifade etmiyor demek ise Bafra’ya ihanet etmekten başka bir anlam taşır mı?
 
O günlerde şöyle yapıyorlar, bunu yapıyorlar diyenlerin savcının karşısında inkâr yoluna gitmeleri, belgeleri masalara vurup isyan edenlerin ne olduysa belgeleri yok etmeleri, insanlık mantığıyla nasıl izah edilebilir ki…
 
Aldığım bilgilere göre yaklaşık 2 ay içinde bu soruşturmanın son aşamalarına gelinecek ve ben adaletin yerine geleceğine inanıyorum.
 
Yetim hakkı, kul hakkı diye nutuk atanların sanki hiç bir şey olmamış gibi hareket etmelerini ALLAH (C.C)’ a havale etmekten başka bir olasılığım şimdilik yok.
 
Ama şu unutulmasın; bir gün onlarında hesap verme günü gelecektir.
 
Benim daha önce yazdığım konularda birçok olaya değinmiş ve izah etmeye çalıştım. Hele 70 bin TL’lik olayı kaleme almış ve sizlere aktarmıştım, yalan ve yanlış yazmış olsa idim; o şahıslar beni dava etmeleri gerekmez miydi?
 
Spor malzemeleri alımları ile ilgili yazılar yazmıştım, yalan ve yanlış olsa idi beni dava etmezler miydi? Temmuz ayında hiçbir spor faaliyeti olmayan kulüpten çekilen yüksek miktardaki paralar ile ilgili yazılar yazdım, yalan yanlış olsa beni dava etmezler miydi?
 
Söz konusu olan kişilerin bu kadar büyük oranda zengin olmalarının mantığı nedir acaba? Olaylar ve belgeler, bilgiler bu kadar apaçık ortada iken, sonucun ne olacağını anlamak kolay olsa gerek.
 
Bu yazımda hiç kimseyi etkilemeye çalışma amacım yoktur ve adalete güvenim sonsuz. Tabiî ki bu konuyu araştırmaya devam ederken, sizlere de açıklamalarla bilgiler aktarmaya devam edeceğim.
                                                                                                                       SAYGILARIMLA 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.