banner797
Son günlerin merak konusu olan kongre zamanı yanaşmakta olup bu konuda ortada henüz bir netlik olmaması kafaların karışmasına neden olmaktadır..Büyük bir olasılıkla 26 haziranda olacak kongre bir hafta gecikmeli olarak yapılacak ,bu gecikme zaman kazanma adına faydalı olacaktır,çünkü ;Şimdiki başkan ve kongrede başkan olması beklenen HÜSEYİN ÇAMAŞ ÇALIŞMALARINI HENÜZ NETLEŞTİRMİŞ DEĞİL…
 
Bazı medya guruplarında ise henüz kongrenin ne olacağı belli değilken ANTRENÖR belli havalarında yazılar yazılması ise sıkıntı yaratmaktadır ve bazı şüpheleri de beraberinde getirmektedir..Oysa başkan Hüseyin Çamaş,ben hiçbir hoca ile anlaştım demedim ve herhangi bir vaat de bulunmadım diyerek,bir anlamda yanlış anlamalara da açıklık getirmiş oldu..
 
Önümüzdeki kongre sürecinde ise yapılacak değişiklikler olduğunu hepimiz biliyoruz ve olmasını da bekliyoruz,kimler katılacak diye konuşmanın ise faydalı olacağını  sanmıyorum..
 
Bazı isimlerin ortalıkta dolaştığını biliyorum ama kongre gününe kadar Bafra da bir çok şeyin ters yüz olduğuna da şahit olduğumuz için isimleri zikredip yıpranmalarına gönlüm razı olmamaktadır..
KONGRE gününü bekleyip görmekten başka bir şansımızın olmadığını görüyorum..
 
Deplasmanlı amatör lig ile ilgili statüleri burada yazmama gerek yok çünkü,sitemizde geniş açıklamasını okuyabilirsiniz..
Bu ligle ilgili biraz yorum yapmak gerekirse sadece yaş sınırlaması ile ilgili yazmak gerekir,bildiğiniz gibi bu sınır 30+2 olarak belirlenmiştir..Bu olayın deplasmanlı amatör lige yapılacak en büyük kötülük olduğunu düşünüyorum ve yapılan işi daha şimdiden bitirmiştir..
 
Madem yaş ile ilgili sınırlama olmayacaktı neden kuruldu bu lig,süper amatör lig ne işe yarayacak ve bu kadar genç futbolcu nasıl fırsat bulacak futbol oynamaya..Taslak halinde sunulan bu raporların yaş sınırlaması ile ilgili bölümü inşallah federasyon kurulları tarafından kabul edilmez..Eğer yaş haddi 30 + 2 olursa bu ligin masraftan öteye geçemeyeceğini ve ligde bir çok kaosu da getireceğini  şimdiden söyleyebilirim..İnşallah bu yanlıştan dönerler…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.