banner798

Yapılması gereken önemli bir iş vardı ve HERKES bu isi BiRiSi’nin yapacağından emindi.

BİRİSİ bu durumda sinirlendi; çünkü iş HERKES’İN işiydi. HERKES işi HER HANGi birinin yapabileceğini düşünüyordu.Fakat HERKES’İN o isi yapamayacağını hiç kimse anlamamıştı.Sonuçta HERHANGİ birinin yapabileceği bu işi HİÇ KİMSE yapmadığından HERKES, BiR BİRİNİ suçladı…

Bu yazıyı daha önceden bu günlerde olacakları tahmin ettiğim için yazmıştım,Bafra BLD. sporun bugün yaşadığı sıkıntıları görünce ne kadar haklı olduğum ortaya çıkmıştır..Artık şu aşamada kim suçlu diye birbirinin gözünün içine bakmaktadır herhalde…Futbol takımımızın durumu ve ekonomik sıkıntının öylesine hat safhaya ulaştığına inanıyorum ki, çözülmesi mümkün olmayacak bir hal aldığına artık şüphe yoktur..Geçmiş yönetimden kalan borçların tasfiye edilmeden yeni sezona büyük miktarlarla başlamak en büyük hata idi..Peki neden böyle oldu sorusunun cevabı o kadar basittir ki aslında, sadece verilecek cevabın bazı güçler tarafından asla ortaya koyulmamasındandır ve şahsi ihtiraslar daha ön plana çıkmaktadır..

Aslında tablo ortadadır ama kimsenin düzeltmek cesareti yoktur maalesef, işte o güçler buna da müsaade etmemektedir. Bilgiçlik taslayarak yöneticileri yanlış yollara sürükleyenlerle,şahsi menfaatlerini Bafra’nın üstünde görenlerin yarattığı tablodur bu.Bafra belediyesinin parasını enayi parası olarak görenlerin yarattığı tablodur bu.Soyulduğumuzda sesini çıkarmayanların yarattığı tablodur bu.Yetim hakkı yedirmem deyip caka satanların paraların uçtuğunu gördüğünde sessiz kalmasının sonucudur bu.İyiliğe değil kötülere pirim verenlerin yarattığı tablodur bu..

İşine gelmeyen insanlara iftira atarak ayakta kalmaya ve Bafra’yı sömürme düzeninin başrol oyuncularının yarattığı tablodur bu. Aynı zihniyetin bu kulübün peşini bırakmaya niyetleri de yoktur ve şu anda ne düşünüp hayata geçirmek istediklerini tahmin ediyorum ama artık önemi de kalmamıştır çünkü Bafra BLD. sporun bütün çıkış yolları kapanmıştır.

Çözüm yok mudur ,elbette vardır ama o güçler karşısında dik duracak ne cesaret nede mecal kalmıştır..Sakal bile bıraktım ama fayda etmedi..Artık bu saatten sonra Bafra’ya kahraman lazımdır ve bu kahraman kim olacak diye bende merak ediyorum, ki eğer bu kahraman ortaya çıkmaz ise daha vahim spor günleri kapımızdadır..Üzüldüğümüz iyi niyetli insanlar yok mu,elbette vardır ama artık çok geç olmuştur ve de cesaretleri kalmamıştır.

Geçmişte yaşananların ve müsebbiplerini iyi analiz etmediğiniz sürece tedbirlerinizi de bu yönde almadığınızda bu son kaçınılmazdır.Ya birbirinizi suçlayacak yada doğruyu ortaya çıkarmak için birbirinize destek olacaksınız,bu yönetimin yapacağı en doğru şey budur..Tabi kim suçlu diye aramıyorsanız.

Son olarak şunu söylemek isterim başkan Hüseyin Çamaş’a…..Eski yönetimdeki ve yeni yönetimdeki insanlar bir araya gelip Bafra BLD. sporu bu durumdan nasıl kurtarırız toplantısı yapmaları gerekir..Bafra’nın insanlarından kazandıklarının karşılığı olarak herkes elini cebine atıp yardımcı olmalıdır.İyi niyetlerle kimse birbirini suçlamadan böyle bir toplantı çözüm getirecektir…SAYGILARIMLA…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.