Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

AHMET DURSUN’A KUMPAS MI KURULUYOR?

Samsun`un Bafra İlçesinde 15 yıldır ilçe tarım müdürlüğü yapan,Müdürlüğü döneminde hakkında bir tek şaibeye adı bulaşmayan ,hep başarısını duyduğumuz, Bafra`ya yakışan yeni İlçe tarım Binası Kazandıran, Bafra`nın Çocuğu Ahmet Dursun`na kumpas Mı var.?

Geçtiğimiz günlerde Fiğ Desteği 2018 Yılında tarımda yapılacak destekler kapsamında ÇKS'ye dahil olan fiğ eken çiftçilere dekar başına 60 tl destek veriyor.Bu desteği İlçe Tarımdan alamadığını iddia eden bazı çiftçiler ve Muhtarlar İlçe Tarım Müdürünün Haksızlık yaptığını ileri sürdüler.

Bunun üzerine Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel’in konuya açıklık getirmesine rağmen Dilekçe Ve imza Kampanyası ile Devletin Yasalarını Uygulayan İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun`na Faturayı Kesmeye Çalışan Çiftçiler ve muhtarların arkasında Kim var sorusu Gündeme geldi.

FİĞ desteği alan çiftçiler İse bizler gereken kriterlere uygunuz hiçbir sorun yaşamadık. İlçe Tarım da işlerimizi Kolaylıkla haletlik, ancak bazı çiftçi arkadaşlarımız halledemediler. Bir çoğu geçen dönem bu desteklemeden aldılar bizler o geçmiş yılda alamadık. Şimdi bizim Fiğ desteğimizi veren ilçe Tarıma ve Devletimizden Allah razı olsun Dediler.

Buna Rağmen Bafra Ziraat odası Toplantısında ziraat odası Başkanı Osman Tosuner , “Bafra İlçe Tarım Müdürlüğü ve çiftçilerimiz bu destekleme konusunda karşı karşıya geliyor” dedi.

Bafra İlçe Tarım müdürü Ahmet Dursu`nu Haber Ovası Olarak aradık.Kendisinden konu ile alakalı açıklama Yaptı…

Bafra İlçe Tarım Müdürü Ahmet Dursun,”Konu ile ilgili benim kimse art niyetim olamaz,15 yıldır Bafra’da tarım müdürü olarak görev yapıyorum. Kimseden menfaat beklemedim, Elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık… Kimseyi kapılarda mağdur bırakmadık. Sadece yardımlarda kriterlerimiz var, buda bizimle alakalı bir durum değildir… Samsun ve Genel merkez kanun ne diyorsa biz onu uyguluyoruz.Kanun var, Nizam var.. Kafamıza göre iş yapamayız” şeklinde Konuştu.

.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.