Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner797

Bafra Belediyesinden eğitime destek

Bafra Belediyesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye desteğinde bulundu.

Bafra Belediyesi ayrıca ihtiyaç sahibi 196 üniversite öğrencisine de sosyal yardımda bulundu.

Başvurularda aranan kriterlere uyan ilçe genelindeki ihtiyaç sahibi ailelerin ilkokul, ortaokul, Lise ve Üniversite’de öğrenim gören çocuklarının eğitim giderlerine katkı sağlamak amacıyla orta öğretim öğrencilerine 750 üniversite öğrencilerine ise 1000 tl destekte bulunuldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Fiziki olarak her şeyi yapabilirsiniz ama oraları yönetecek, memleketi daha iyi noktalara taşıyacak, iyi yetişmiş insanlara ihtiyacımız var.Bunun yoluda eğitimden geçiyor. Bu yıl 754 aile 932 ortaöğretim öğrencisine ve 196 üniversite öğrencimize destek sağladık. Bafra Belediyesi olarak  öğrencilerimizin ve ailelerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyor, tüm öğrencilerimize, başarılarla dolu bir eğitim hayatı geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraBafra Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.