Öne Çıkanlar Sevdamız Samsun Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
banner798

Bafra'da bayramlaşma töreni
Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ali Kale Turistlik Tesislerinde ilçe protokolü ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Türkel, bu günlerin kendilerini bir arada tutan değerleri korumak, yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak için fırsat olarak değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Tüm mesai arkadaşlarımın, Bafralı hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar, işlerinde bolluk, bereket, yuvalarında sağlık, huzur ve mutluluk dilerim." dedi.
Bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri, 75. Yıl Bafra Huzurevini ziyaret etti.

Programa İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Kurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.