Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu Şaban Abdullah Cihan
banner797

Samsun'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu' düzenlendi

Bisiklet turu etkinliği, Atakum Gençlik Merkezi önünden hareket edilerek, Çobanlı iskeleye varış olarak tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Yeşilay Spor Kulübü iş birliği ile hayata geçirilen ve ülkemizin en yüksek katılımlı bisiklet turu olma özelliğini taşıyan Yeşilay Bisiklet Turu, iyi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunma ve bağımlılıkların zararlarına karşı farkındalığı artırma hedefi taşıyor.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla 81 ilde eş zamanlı başlayan 11. Yeşilay Bisiklet Turu’na katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Sağlıklı yaşamın keyfini birlikte sürelim" sloganıyla düzenlenen 11. Yeşilay Bisiklet Turu’na katılan Yeşilay gönüllülerine, minik bisikletçimiz Kemal Demirhan'a ve tüm bisikletseverlere teşekkür ediyor, etkinliğin iyi ve sağlıklı yaşam bilincinin artmasına katkıda bulunmasını temenni ediyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.