Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner797

Bafra'da güvenlik danışma kurulu toplantısı yapıldı

Samsun’un Bafra İlçesinde Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen başkanlığında Bafra öğretmenevinde gerçekleşti.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Zafer Yüksel ve İlçe Jandarma Komutanı üsteğmen Fatih Özer ilçede yapılan asayiş uygulamaları hakkında katılımcılara sinevizyon eşliğinde bilgiler aktardı.

Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen yaptığı açıklamada ;”Bizler asayiş ve kolluk kuvvetleri olarak mücadele içerisindeyiz.Günümüzde gelişen suç tipleri , hak ve özgürlüklerin artmasıyla , teknoloji ile gelişen insanların suça ve suç aletlerine erişimlerinin arttığını” söyledi.

Eskiden suçlar basit olduğunu ifade eden İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,”Adi suçlar dediğimiz tek kişinin veya birkaç kişinin işlediği suçlar artık organize hale geldi.Özellikle teknolojinin gelişmesiyle beraber sosyal medyanın kullanılması bizim o mecralarda çok fazla geziniyor olmamız bizi ister istemez suçun bir unsuru olmaya itti.Ya suça karışıyoruz yada suçun mağduruyuz.Dolayısıyla iyinin ve kötünün mücadelesinde , bizlerin yanında yer alarak uygulamalarımıza yardımcı olmanız ve bize destek vermeniz gerekir.” Dedi.

Toplum Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısına daire amirleri,muhtarlar, okul müdürleri ve Okul aile birliği başkanları katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.