Öne Çıkanlar sentetik uyuşturucu ecza hap TÜGŞAV
banner797

Bafra'da İsrail'e tepki

Bafra Tek yürek oldu, İsrail'in Gazze savaşını kınadı.

Türkiye'de eş zamanlı İsrail'e protesto vardı.

Büyük küçük demeden, 15 Temmuz Demokrasi Meydanına gelen vatandaşlar İsrail'in Filistin'e açtığı savaşı kınadı.

Toplanan gruba seslenen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,“Bu ümmetin Cihad kalbi kıyâmete kadar Kudüs’ün eteklerinde atacaktır.”  dedi.

Başkan Kılıç,"Filistin’li kardeşlerimizin işgalci siyonist İsrail’in zulümleri karşısında başlattığı “Aksa Tufanı” taarruzuna destek olmak amacıyla ilçemiz Memur-Sen öncülüğünde düzenlenen Bafra’dan Filistin’e Destek konulu basın açıklamasına katılım sağladıklarını" kaydetti.

Canımızla, kanımızla ve malımızla ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'nın ve Filistin’li kardeşlerimizin direnişinin  yanında olduklarını söyleyen Kılıç," Filistin’in ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne giden yolda üzerimize düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazır." Olduklarını dile getirdi.

Açıklamaların ardından gıyabi namaz kılınırken, şehit ve gaziler için toplu olarak dua ve  Kur'an-ı Kerim okundu.

Anahtar Kelimeler:
IsrailFilistin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.