Öne Çıkanlar Emirliğİ Doğanderesi
banner797

Bafra'da İYİ Parti'nin Adayı Aksoy

Bafra eski Ticaret ve Sanayi Odası Baskanı Rızvan Aksoy'un İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı olması kesinleşti. Aksoy'un adaylığının bu hafta resmi olarak açıklanması beklenirken, Bafra'da seçimlerin heyecanlı ve çekismeli geçeceği de şimdiden konuşulmaya başlandı.

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş'ta partisinde yaşanan son gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Şu anda partilerine duyulan yüksek teveccüh nedeniyle Bafra halkına teşekkür eden Bektaş; " Çok güzel adaylarımızla yola çıkmanın mutluluğu içindeyiz. Bafra adayımız bu hafta açıklanacak. Aynı zamanda büyükşehir adayımız da açıklanmış olacak. İyiler hareketinin başlatttığı İYİ Parti Samsun'da tarihi bir başarıya imza atacaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.