Öne Çıkanlar Haluk Bülbül Bowling
banner798

Bafra'da Polis Teşkilatı haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü, Bafra'da kutlandı.

Kaymakam Ahmet Adanur, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, emniyet personeli, şehit ve gazi derneği başkanları ile emniyet çalışanlarının katıldığı törende Gökdoğan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Gökdoğan, burada yaptığı konuşmada, polisin, olayları önleyebilmesi ve suçluların yakalanarak adalete teslim edilmesinde öneminin tartışılmaz olduğunu söyledi.

Emniyet Teşkilatı olarak toplumda huzur ve düzeni sağlama, vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma gibi önemli ve hayati görevler üstlendiklerine dikkati çeken Gökdoğan, "Kamu düzeni ve asayişin sağlanmasında halkımız polisine güvenmeli ve her zaman onun yanında olduğunu göstermelidir." dedi.

Tören, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam etti.

Anahtar Kelimeler:
BafraPolis Teşkilatı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.