Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner798

Bafra'da servisçilerin kavgasında, 2 tutuklama

Samsun'un Bafra ilçesinde servisçilerin silahlı kavgasında 2 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sabah saatlerinde, Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Cadddesi üzerinde servis şoförlerinin tartışması silahlı kavgaya dönüştü.

Okan V. ile Ömür V., Levent A.'ya ait işyerine servis araçlarıyla çarparak geldi.

İş yerine giren Okan V. ve Ömür V. işyerinde bulunan Levent A. ile tartışma sonucunda taraflar birbirine silahla ateş etti.

Silahla ateş edilmesi ile çevrede bulunan bazı araçlara kurşunlar isabet etti.

Olay yerinde bacağından vurulan Okan V. kendi imkanlarıyla özel araçla Bafra Devlet Hastanesine geldi.

Silahlı saldırı olayına karışanlardan Ömür V. Kaçtı, Levent A. ise emniyet güçleri tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

İhbar üzerine silahlı saldırının olduğu yere polis ekipler yaptığı incelemelerde, karşılıklı silahlı saldırıda 25 tane boş kovan olduğu tespit edildi.

Polis, silahlı saldırı olayına karışan Ömür V.’yi yakaladı, hastanede tedavisi tamamlanan Okan V. ile Levent A.'nın emniyetteki işlemleri ardından adliyeye sevk edildi.

Silahlı saldırı olayı ile ilgili mahkemeye çıkarılan Okan V. ile Ömür V. tutuklandı, Levent A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.