Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Bafra'da silahlı saldırıda 2 kişi tutuklandı

Samsun’un Bafra ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Şirinköy Mahallesi Döşeme mevkisinde, arazi anlaşmazlığı yüzünden daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan akraba iki aileden A. B. (59), B. B. (36), S. B. (19), Y. B. (57), T. B. (25), T. B. (28) ve F. B. (33) kavga etti.

Kavga sırasında S. B. ruhsatsız silahla, T.B’yi başından, Y. B. ile T. B’yi vücudunun çeşitli yerlerinden vururken, olayı ayırmaya çalışan S.B. ise seken kurşunla omzundan yaraladı.

Yaralılar ambulanslarla Bafra Devlet Hastanesi’ne ve ilçede bulunan özel hastaneye kaldırıldı.

Y. B. ile T. B. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Durumu ağır olan T. B’nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

S. B. ise ilçedeki özel hastanede yapılan müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında kısa sürede Soner B, Abdullah B. ve Bülent B'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerin jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sulh ceza hakimliğince baba Abdullah B. ile Soner B. tutuklanırken, Bülent B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.