Öne Çıkanlar istanbul Süper
banner797

Bafra Derbisinde Kazanan olmadı

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) Emin Kar Sezonun Bölgesel Bal ligine çıkma maçının 5 haftasında iki Bafra ekibini karşı karşıya getiren mücadelede Hacınabispor Coşkun Sağlam ile öne geçtiği mücadele de 1930 Bafraspor' dan 85 dakika Özkan' ın golüne engel olamayınca karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Samsun Süper Amatör Ligi ( SAL) Emin Kar Sezonun Bölgesel Bal ligine çıkma maçının 5 haftasında Hacınabispor' un ev sahipliğinde Bafra Yenişehir Stadyumunda 1930 Bafraspor ile karşılaştı.

Bu derbi maça  1930 Bafraspor rakibine göre geçen hafta Kulüp başkanı Yıldız' ın ve Teknik Direktör Teke' nin istifalarıyla sıkıntılı bir süreçte maça çıkarken Hacınabispor ise ligde ikinci sırada olmanın morali ile maça çıktı.

Her iki ekipte mücadeleye kontrollü başladı. Hacınabispor devre arasında Playy offlar için Alaçamspor' dan kadrosuna dahil ettiği Coşkun Sağlam' ın 29 dakika da attığı golle Bafra derbisinde 1-0 öne geçen taraf oldu. Bu golden sonra rahatlayan Hacınabispor  1930 Bafraspor kalesinde ikinci gol için pozisyon üretmeye çalıştı. 1930 Bafraspor rakip kale de beraberlik golü için yüklemede buna muvaffak olamadı. İlk yarı da başka gol olmayınca soyunma odasına  1-0 üstün giren Hacınabispor oldu.

İkinci yarıda Hacınabispor ikinci golü bulup rahatlamak isterken buna 1930 Bafraspor izin vermedi. İlerleyen dakikalarda oyunu koruma adına kontrollü oyunu seçen Hacınabispor maç psikolojisiyle rakibi kendi kalesinde beklemeye çalıştı. Kontra atakla ikinci golü bulabilirmiyim diyen Hacınabispor dakikalar 85 gösterirken 1930 Bafraspor' dan Özkan' ın golüne engel olamayınca maçta 1-1 esitliklik geldi. Son dakikalar da her iki takımın da galibiyet golü sonuç vermeyince bu zorlu ve ligdeki diğer takımların gözü kulağı olduğu maçta Bafra derbisinde kazanan olmayınca her iki ekipte sahadan 1-1 ayrılırken, Hacınabispor puanını 9 yaparken, bu beraberlikle üçüncü sıraya geriledi. 1930 Bafraspor ise bu beraberlikle puanını 2 ye çıkarırken ligin en son sıralamasındaki yeri değişmedi. 

Samsun Bölgesi Süper Amatörde. Bölgesel Bal ligine çıkma maçlarında ise şu sonuçlar alındı Lig lideri Samsun Büyük Şehir Belediyespor 2 Samsun Yolspor 2, liderliğini sürdüren Büyükşehir puanı 10' na çıkardı.  19 Mayıs Belediyespor karşısında 1-0 yenik duruma düşen Termespor rakibini 2-1 yenerek ligde ikinci sıraya yükseldi.

Termespor aldığı bu kritik galibiyetle lider Samsun Büyükşehir ile puanını 10 eşitlerken avarajla ikinci sıraya yerleşti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.