Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

BAFRA IŞIKLARI GÜVEN VERİYORMUŞ

 40.000 km2’lik geniş ve dağınık bir coğrafyada elektrik dağıtım hizmeti sunan YEDAŞ, bölge halkının huzuru, konforu ve güvenliği için aydınlatma çalışmalarına özen gösteriyor. Yaklaşık 150.000 nüfuslu Bafra ilçesinde sokak aydınlatmalarının bakım ve dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor.

3 Ayda 2.350 Armatür Montajı ile Sokaklar Işıl Işıl

Faaliyete başladığı günden bu yana tüketici memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla şebeke yönetim operasyonlarını yürüten YEDAŞ, Bafra ilçesinde Eylül, Ekim, Kasım ayında toplam 2.350 armatürün bakım ve montajını tamamlamış olacak. İnsanların akşamları huzurla sokağa çıkması, öğrencilerin güvenli bir şekilde okuldan evine dönmesi için Eylül ve Ekim aylarında 2.050 adet sokak lambası yenilemesi ile sokakları daha ışıl ışıl hale getiren YEDAŞ, Kasım ayında da 300 adet armatürün montajını tamamlamayı planlıyor. Aydınlatma unsurlarının bakımını yapmak için görevlendirilen ekipler 7/24 büyük bir özveriyle çalışarak düzenli bir şekilde ilçede gerekli araştırmaları yapıyor. İşletme ömrü tamamlanmış, arıza yaşanmasına neden olabilecek durumdaki sokak aydınlatmalarının yerine yeni armatür montajı gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.