Öne Çıkanlar ankara KûtülAmâre Zaferi
banner798

Bafra SERA OSB toplantısı gerçekleşti

Bafra Tarıma Dayalı İhtisas (SERA) OSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Toplantısı Sayın Vali Doç. Dr. Zülkif DAĞLI başkanlığında Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ ile müteşebbis heyeti kurul üyeleri katıldı.

Yeni göreve başlayan Müteşebbis Heyet üyelerin katılımı ile Sera OSB Yönetim Kurulu seçimi ile Denetim Kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. 

Ayrıca Müteşebbis Heyet üyelerine Sera OSB çalışmaları ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Bafra Sera OSB’nin sadece Bafra ve Samsun’a değil civar illere ve bölgeye rol model olmasının gerektiği bu nedenle gelecek planlamasının buna göre yapılması gerektiği dile getirildi. 

Bafra Sera OSB’de önceliğin tarımsal üretimde katma değeri yüksek ürünler yanında yeşil üretim yani çevre bilinci ile üretim olduğu vurgusu yapıldı

Alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanarak parsellerim girişimcilerin hizmetine sunulmasının önemi vurgulandı.

Anahtar Kelimeler:
BafraSERAOsb
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.