Öne Çıkanlar sentetik uyuşturucu ecza hap özel harekat
banner798

Bafra Spor Berabere Kaldı..

 Samsun Süper Amatör Ligin Bafra Temsilcisi 1930 Bafraspor konuk ettiği Samsun Büyük şehir spor ile kendi sahası ve seyircisi önünde berabere kaldı.

Yer: Eski Bafra şehir stadyumu

Hakemler:Ercan Hellaç, Burak İlgen, Murat liman

1930 Bafraspor Kadrosu : Berkin, Bayram Emre,Gürcan,Kazım,Ramazan,Serkan,Anıl,Halim,Kadircan,Yakup Dodo

Goller: 1930 bafraspor 27 dakika Serkan Samsun Büyükşehir 75 dakika önder.

Skor : 1930 Bafra Spor 1-1 Samsun Büyük Şehir Spor

Sezonun ilk maçında 1930 Bafra Spor Büyük Şehir Spor ile karşılaştı.

Maçın ilk yarsında 1930 Bafra Spor taraftarında desteği ile hızlı başladı.Halimin ortaladığı top direkten döndü.sağ kanattan Bayram ceza alanında vurduğu topu iki hamlede kaleci kurtardı.üst üste ataklar yapan Bafra spor iyi paslar yapıyor ama final yapamıyor. 25 dakikada halim kaleci ile karşı karşıya kaldı fakat yine topu kaleye gönderemedi.27 dakikada soldan gelen orta ceza alanın dışına düşerken Serkan Çok şık bir yarım vole ile attığı gol ile 1-0 öne geçti.

İlk yarı 1930 Bafrspor bir çok yakaladığı gol pozisyonunu gole çeviremedi. rakip takımın tek ciddi atağı, defansımızın büyük hatası ile kalecimizle karşı karşıya kalsa da golü atamadılar.

İlk yarı Bafra Spor`un üstünlüğü ile bitti.

Maçın İkinci yarısına Bafra spor kötü başladı. Daha temkinli ve stresli bir hava verdi. Rakip takıp Büyük Şehir Belediye Spor daha fazla baskı kurduğunu gördük maçın 75 dakikasında bu baskısını ceza sahası dışından serbest vuruşun başına geçen Okan'ın direkte patlayan topu 1930 Bafraspor defansı uzaklaştıramayınca Topu takip eden Önder skoru 1-1 yaparak beraberliği sağladı. Gol`den sonra temsilcimiz zaman zaman üstünlüğü sağlasa da, golü bulamadı.

Maç skoru : 1930 Bafra Spor 1-1 Samsun Büyük Şehir Belediye Spor

MAÇ RESİMLERİ İÇİN TIKLA


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.