Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Bafra TSO TOBB Proje Yarışmasında Finalde

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından bu yıl odalar ve borsalar arasında düzenlenen, “Proje Yarışması”nda TOBB Akredite Kurulu tarafından yapılan değerlendirmede finallere kalarak dereceye girmiştir. 


Proje Ödül töreni, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonunda gerçekleştirildi. TOBB Proje Başarı ödülü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim​ Kurulu Başkanı Göksel Başar’a takdim edildi.


Törende konuşma yapan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorl ar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.


Program sonrası açıklamalarda bulunan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar  ‘Toplam bütçesi 2,6 Milyon Euro olan ve Avrupa Birliği fonlarından destek aldığımız Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Teknik Destek Projemiz TOBB Proje yarışmasında finallere kalma başarısı sağlamıştır. Projemiz kapsamında İhracatı Geliştirme, Girişimcilik ve İş Geliştirme ana faaliyet konuları ile ilgili 70’den fazla KOBİ’mize Kurumsal kimlik, Finansal Kaynaklara Erişim, Startejik planlama, Pazarlama Planlaması gibi konularda teknik destek sağlanmıştır.  Hedef gruplar için 25 eğitim, finansal kaynaklara erişim başlığı altında 9 adet proje hazırlanmıştır.


Bafra İş ve İhracat Geliştirme Merkezi Teknik Destek Projemiz (BİGEM) üyelerimizin ve Kobilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Proje büyüklüğü, kapsamı ve sağladığı fayda açısından değerlendirilen Bafra İş ve İhracatı Geliştirme Projemiz kazandığı başarı ile bizleri mutlu etmiştir. Önümüzde ki süreçte yeni projelerimiz ile sağladığımız bu başarıyı devam ettirmeyi temenni ediyoruz. Emiği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.