Öne Çıkanlar 2017 İşitme 2017 İşitme Engelliler
banner798

Bafra Ziraat Banka’sı Personeli İftarda buluştu
Ziraat Bankası Bafra Şubesi personeline iftar yemeği verdi.

Aslanlı Konak’da verilen iftar yemeğine, Bafra Ziraat Bankası Müdürü Burhan Koç, Ramazan ayının bereket ve bolluğunun olduğu bu günlerde, iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten KOÇ, Ramazan ayının dostluk, kardeşlik, barış, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

Oruçların açılmasından sonra, Ziraat Bankası Müdürü Burhan Koç, emekliye ayrılan Mehmet  Cılız’a aynı zamanda ,Ziraat Bankasından ayrılan, kendi işini kuran Kerim Keskin’e hizmetlerinden ötürü teşekkür manasında hediye takdim etti.

Burhan Koç,Eğitimi tamamlayan genç stajyerlere ise teşekkür maiyetinde ufak hediyeler verdi.İftar yemeği sonunda ise çay sohbeti ile iftar yemeği tamamlandı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.