Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Bafra'da motosiklet sürücülerine yelek dağıtıldı

Samsun İl Jandarma Komutanlığınca, kırsalda yaşayan bisiklet ve motosiklet sürücüsüne reflektif yelek dağıtıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi, Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla 263 bisiklet, elektrikli bisiklet, elektrikli skuter, motorlu bisiklet ve motosikletlerde reflektif kıyafet kullanımının zorunlu hale getirilmesi dolayısıyla "Reflektif Yelek Giy Görünür Ol" etkinliği düzenledi.

Bafra İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen programda, kırsalda yaşayan bisiklet ve motosiklet sürücülerine Jandarma ekipleri, trafik kurallarına, ışık ve levhalara uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Programa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Hakan Fırat, Bafra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Fatih Özer,İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, jandarma personeli, bisiklet ve motosiklet sürücüleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraJandarma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.