Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Başkan Kılıç Misafir Edilen Öğrencilere İlgisini Eksik Etmiyor

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Eylül ayı sonunda yurt ve ev bulamadıkları için mağduriyetleri giderilen ve konaklama ihtiyaçları karşılanan üniversite öğrencileriyle, düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar da katıldı.

Başkan Kılıç, “Şehir dışından şehrimize gelerek üniversite hayatına adım atan ancak henüz yurt ve ev bulamadıkları için konaklama sorunu yaşayan öğrencilerimizi Ali Kale Turistik Tesislerimizde misafir etmeye devam ediyoruz. Arkadaşlarımız onların ihtiyaçlarını gidermek için sürekli kendileriyle iletişim halindeler. Bizler de her fırsatta bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Öğrencilerimizin aileleri merak etmesin yurt ve ev sorunun giderildiği ana kadar bizlerin misafiri olmaya devam edecekler.” dedi.

Eylül ayı sonunda üniversite eğitimi için şehre gelen fakat henüz yurt yerleşimleri tamamlanmadığı için sorun yaşayan öğrencilere Başkan Hamit Kılıç’ın talimatıyla Ali Kale Turistik Tesisleri bünyesinde yer alan misafirhaneler tahsis edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.