Öne Çıkanlar ankara KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Bilal Arslan, görevinden istifa etti

Bilal Arslan'ın yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Çok kıymetli Bafralı hemşerilerimiz çok değerli Bafra sevdalılarımız. Medyada gördüğümüz haberler neticesinde bir açıklama yapmak durumunda kaldım..

Bizler Bafra sevdalısıyız, Bafra'yı seviyoruz Bafra'da görev yaptığımız 4-5 yıl içerisinde Heyecanımızdan sevgimizden Ailemizden aldığımız terbiyeden Genel başkanımız Sayın Doktor Fatih ERBAKAN Bey'in bizlere gösterdiği yoldan şaşmadan Bir siyasi kimlik edindik.

4 yıl boyunca Şanlı şerefli bir şekilde tüm yönetim kurulu ÜYESİ Arkadaşlarimla bu görevi yürütmenin haklı gururu içerisindeyim.

Bizler hak Dava uğruna Bafra siyasetinde her daim mücadele edeceğiz etmekten vazgeçmeyeceğiz. Bafra'nın daha çok daha güzel refah bir ortama gelmesi için mücadelemiz devam edecek. Bizler görevimizden istifa ediyoruz. Yeni atanan il başkanımızın önünü açmak için yeni atanan ilçe başkanımızın önünü açmak için böyle bir karar almak durumunda kaldık .

Gönlümüz Sevdamız Bafra. Dimdik ayaktayız Bilal Arslan kardeşiniz Bafra için yapılacak her şey için her zaman 24 saat telefonum açıktır .

Bu heyecanı hiçbir zaman kaybetmeyecektir. Bilal Arslan sizinle her daim fikirleriyle siyaset arasında bir köşede yer alacaktır. Sizleri çok seviyorum sizleri en kalbi duygularımla Allah'a emanet ediyorum."

YENİ BAŞKAN ÖMER ÖZEN OLDU

Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlığından istifa eden Bilal Arslan'ın yakınen tanıştığı Ömer Özen oldu.

Peki Ömer Özen Kimdir?

Ömer Özen, Bafra doğumlu, Bafra Atatürk İlkokulu ve Bafra İmam Hatip Lisesi mezu, Eskişehir Polis Okulu mezunu, 261.Dönem Isparta Eğirdir Yedek Subay Okulu mezu, askerliğini Şırnak Beytüşşebap da Jandarma astegmen olarak yaptı.Emniyet Teşkilatında, Ankara, Mardin, Sinop illerinde gorev yaptı ve emekli oldu, halen  emlak danışmanlık işi ile iştigal ediyor.

Ankara Samsun Dernekleri Federasyonu ASDEF de temsilcisi,

Bafra Madde Bağımlılığı ile Mucade Dernegi-BAMBAD ile Bafra Dedeli Mahallesi Dernegi-DEDDER derneklerinde yonetim kurulu başkanı

Alacam Bafra Gökceağac Dernegi ile Bafra cagsur derneginde genel sekreterliği görevinde,

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ÖMER ÖZEN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.