Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Boncuk Su Arıtma Sistemleri Bafra`da Hizmete Açıldı.

İşletmeciliğini Satılmış Küçükdursun`nun yaptığı Boncuk Su Arıtma Sistemleri Bafra`da Hizmete Açıldı.

Tabakhane Mahallesi Sihlar 1. Sokak No 11/C Adresin Açılan Boncuk Su Arıtma Sistemleri deneyimli ve alanında uzman ekibiyle Bafra’da su arıtma sistemlerinde öncü firma olmayı hedefliyor.

Firma Hakkında Bilgi veren İşletme Sahibi Satılmış Küçükdursun; “Su içmek sağlığımız açısından oldukça önemli temel ihtiyaçtır. Ayrıca su sağlığımızın korunmasında da son derece önemli rol oynamaktadır. Bu sebeple ister içmek için olsun, ister üretim için Sürekli hazır su almak bütçe için oldukça fazla masraf anlamına gelir. Bunun için en iyi yöntem ise su arıtma sistemi ile suyu arıtarak evsel kullanımda hijyenik hale getirmektir. Arıtma cihazları sayesinde su kullanımı elimizden altında olacaktır.” şeklinde konuştu.

işletme sahibi Satılmış Küçükdursun “Alanında uzman ve deneyimli teknik servisimiz, son teknoloji cihazlarımız, satış öncesi ve sonrası güvencesi, ücretsiz montaj hizmeti ile Bafra ve Bölge halkının hizmetindeyiz. Ayrıca Her Marka Su Arıtma cihazına filre değişimi ve Servis Hizmeti sağlıyoruz” Şeklinde Konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.