Öne Çıkanlar ABD Başkanı Joe Biden Oto hırsızları
banner798

Eczacılık Fakültesi Bafra Halkıdır

Açılış konuşmasını Yapan Genç İş adamları Dernek Başkanı Güngör;
Ortalama 2 haftadır süregelen Bafra Eczacılık Fakültesi ile ilgili Bafra’ya geliyor, gelecek, engelleniyor tarzı haberleri sizlerle burda birinci ağızdan ARSLAN ailesi ile birlikte Tüm Etkenler Tüm kurumlarımız, Tüm Bafra Halkı ile birlikte duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak istedik. 

Maksadımız yapılan bir haksızlık varsa Bafra’lılar haklarına sahip çıksın. Hep beraber Bafra olarak tek yürek ve tek bir vucud olup sesimizi tüm Ülkeye duyuralım istedik.

Sivil Toplum Kuruluşu olarak bizler bölgemizin değerlerine sahip çıkmak, bölgenin kendi imkanlarıyla tabiri caizse tırnaklarıyla kazandıklarını masa oyunlarıyla kaybetmemesi için çaba sarfediyoruz 

Yeterki Bafra’mızın makuz tarihini değiştirelim, Kazandığımız şeyleri masada kaybetmeyelim diye!

Geçen haftalarda Belediye başkanlığımız ve diğer kurumlarımızdan Bafra’mıza Eczacılık fakültesi hayırlı olsun mesajları ile yerel basında ve sosyal medyada  haberlere hepiniz denk geldiniz, İnanın içimiz ayrı bir heyecan ayrı bir umud ayrı bir sevinçle doldu. 


Karadenizin Tek Eczacılık fakültesi Bafra’da. Bunun şehrimiz için anlamı çok büyüktü. İnanın çok sevindik.

OMÜ Rektörümüzün hayırsever ailemiz ASRLAN ailesi ile yaptığı görüşmeler, İlgili Bakanlarımız ve bölge vekillerimiz ile birlikte yerel kamu kurumlarımızında desteği ile bölgemiz için gerçekten güzel sonuçlar çıkmaya başladığını gördük. 


Lakin bir yerde bir sorun oluşmaya başladı. 


OMÜ senatosunun 07.03.2019 tarihli 2019/73 sayılı kararı ile almış olduğu Bafra İşletme Fakültesi’nin kapatılıp yerine Bafra Eczacılık Fakültesinin açılması kararı ve Cumhurbaşkanı’mızın OMÜ Eczacılık Fakültesi açılmasına ilişkin kararnamesi sonunda Üniversite yönetiminin senato kararını ve Cumhurbaşkanlığı kararnamesini hiçe sayarak Eczacılık Fakültesini Bafra’ya açmama eğiliminde olduğunu üzüntü ile öğrenmiş bulunduk.

İşte yola çıkışımızın başlangıcı olan bu durum, OMÜ Rektörlüğü tarafından Arslan ailesine haliyle Bafra’mıza verilen sözlerden cayılması gibi bir durumun oluşması neticesinde Tüm Bafra halkı olarak Sesimizi duyurmak istedik. Kazandığımız değerleri oldu bitti ile kaybetmek istemiyoruz. Burdan Değerli Rektörümüze sesleniyoruz, Verilen sözler neticesinde en kısa zamanda bir açıklama yaparak Kararnamede çıkan OMÜ Bafra Eczacılık Fakültesinin bir an önce faaliyete geçirerek Öğrenci alımına başlamasını canı gönülden temenni ediyoruz.
dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.