Öne Çıkanlar bafra Samsunspor
banner797

Genç iş adamları Bafra il olsun açıklamasında bulundu

Bafra Genç İşadamları Derneğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılırmak Deltasını kaplayan Türkiye’nin 3. büyük ovası olan Bafra Ovası; M.Ö. 5000 yıl öncesine dayanan tarihiyle ve turizme katkıda bulunan Îkiztepesi’yle, Kapıkayası’yla, Kuş Cenneti’yle...

Dünyanın en yüksek evsaflı sigara tütünleriyle…Organize Sanayi Bölgesiyle…Türkiye'de yetişen en lezzetli pirinciyle...Damaklarda iz bırakan pidesiyle, kaymaklı lokumuyla, nokuluyla, dondurmasıyla…

Birçok ilden fazla olan nüfusuyla...Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı grup toplantısında; "Yeni yüzyılda100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür" sözleriyle 19 yeni il ve 27 yeni ilçe için ilk sinyalleri verdi. Bu kapsamda coğrafi olarak ekonomik ve stratejik bir öneme sahip olan BAFRA'nın "Cumhuriyetin 100. yılında 100 il" projesinde yer alması gerektiğini sonuna kadar hakkettiğini düşünüyoruz. 90'Iı yıllarda hayalini kurduğumuz gün hiç bu kadar yakın olmamıştı.

Biz Bafra Genç İş İnsanları ailesi olarak BAFRA'mızın il olmasını sonuna kadar destekliyor, tüm ilçe siyasi parti teşkilatlarımızla, odasıyła, borsasıyla, belediyesiyle, büyük küçük ayırmaksızın tüm sivil toplum örgütleriyle omuz omuza vererek şehrimize sahip çıkıp, maddi manevi her türlü destek ile hakkettiği yere gelmesini sağlayacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz.

(HABER MERKEZİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.