Öne Çıkanlar Samsunspor hamit kılıç
banner798

Haftanın başarılı polisi Güven Ay

Bilindiği üzere intihar olaylarında her bölgede il ve ilçelerde müzakereci polis memurları iş başına koyulur, bu müzakereciler, tecrübeli, kıdemli polis memurlarından seçilir, çünkü müzakereci polis memurları, görüşmeci, ikna kabiliyeti yüksek, görüşmeyi yöneten kişi anlamına gelir, anlayacağınız yükü ağırdır.

Konumuzun aslına gelirsek, bu gün bir faciadan dönüldü, ailevi sebeplerden ötürü, bir gencimiz bunalıma girerek farklı bir eylem yapmak istedi.

Çetinkaya Köprüsüne çıkarak kendisine intihara kalkıştı.Neyse ki korkulan olmadı, tecrübeli kıdemli polis memuru Güven Ay tam 1 saat vatandaşı köprüden indirmek için adeta kendisini parçaladı.

Türlü türlü ikna yollarını denedi, yapmaması gerek durumları anlattı, kendisine yardımcı olacaklarını, devletin tüm imkanlarını kullanacaklarını, yeter ki sen canına kıyma deyip, zorda olsa kıdemli polis memuru köprüden genci indirmeyi başardı.

Güven Ay, köprüden inen genci, sağlık ekiplerine teslim edene kadar nasihat verdi, gencin yanından bir dakika olsun ayrılmadı.

Sahada ağabey rolü oynayan tecrübeli polis memurlarını görmek güzel, tecrübenin olması her zaman iyidir, böyle durumda ihtiyacın olduğunu herkese bir kez daha gördü.

Bir can kurtardığı için haftanın polisi Güven Ay olmuştur. Bizlerde basın mensubu olarak özverili çalışmalarından dolayı kendisine tebrik eder ve orada bulunan tüm yetkililere ayrıca teşekkür ederiz.

Anahtar Kelimeler:
Güven AyBafraPolis Memuru
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.