Öne Çıkanlar trafik denetleme Pompalı tüfekle saldırı
banner798

Hamit Kılıç'a yoğun ilgi

BAFRA'YI KONUŞTULAR

Samsun genelinde ilk olma özelliğini taşıyan Millet Kıraathanesi’nin açılış merasimi sonrası Samsun Valisi Osman Kaymak,Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bir araya gelerek istişarede bulundular.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın Bafra Belediyesindeki makamında gerçekleşen görüşmede, ilçe ile ilgili gerçekleşecek çalışmalardan ve projeler üzerinde duruldu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada,” Samsun Valimiz Sayın Osman Kaymak ve Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı,Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın vaadini yerine getirerek halkımızın hizmetine sunduğumuz Millet Kıraathanemizin açılının ardından. Belediyemizi ziyaret ettiler. İlçemizde yürüttüğümüz çalışmalar hakkında bilgi vererek istişarelerde bulunduk. Ziyaretleri nedeni ile kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Dedi.

KIRCALI VE KILIÇ;BALIKLAR,SARIKAYA VE BAKIRPINAR MAHALLELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, gönül belediyeciliğini anlatmak ve paylaşmak adına gerçekleştirdiği ziyaretlerine;Balıklar Sarıkaya ve Bakırpınarmahalleleri ile devam etti.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensuplarının katıldığı ziyaretlerde vatandaşların gösterdiği ilgi ve sevgi dikkat çekici boyuttaydı.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, “Ak Parti Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı, Ak Parti İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Cumhur İttifakı belediye meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla bu akşam, Balıklar Sarıkaya ve Bakırpınar mahallelerimizi ziyaret ettik. Halkımızla bir ve beraber olduk. Bizleri bağırlarına basan çok kıymetli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum” Dedi.

KARAASLAN VE KILIÇ'TAN ATATÜRK BULVARI ESNAFLARINA ZİYARET

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, Atatürk Bulvarı esnaflarını ziyaret ettiler.

Ziyarete, Ak Partiİlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın-Gençlik Kolları başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç,”Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan, İlçe Başkanımız Av. İbrahim Semiz, MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna, Kadın-Gençlik Kolları başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Atatürk Bulvarında esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı, bol kazançlar diledik. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm esnaflarımıza şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.