Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Hamit Kılıç'ın proje tanıtımına ilgi büyük oldu

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan adayı mevcut başkan Hamit Kılıç,sine vizyon eşliğinde Bafra ilçesinde yapılan hizmetleri, tekrar seçildiğinde yeni projeleri davetlilere izletildi.

“Bafra’da alt yapı sorunları kalmadı, 139 mahallenin sıkıntılarıyla uğraştık Bafra’nın vizyonunu değiştirecek, az bir zaman kalmasına rağmen Millet Bahçesinin tamamı 310 dönüm, 12 dönüm Cami alanımız var, bu cami Bafra’nın Sultan Ahmet Camisi diye biliriz, bu bölgede tesisleşmek olarak otopark, Türk Hamamı, Restoranılar ve otel, bu iki alanla beraber 500 dönümlük alana gün boyu gelen insanlar olacak. 139 Mahallemiz var bu mahallelerimizin aramızda kilometreler var, buraların yapımlarıyla ilgili beton santrallerini kurduklarını ” söyledi.

Hamit Kılıç," Bafra'nın Kızılırmak Sedde üzeri'nde bisiklet yolu ile yapılarak insanların rahatlıkla Koşu Köy Mahallesi'ne kadar gidecek bir planlama, Koşu Köyü sahiline hareketlik getirecektir, sahilde yapılan çalışma ile yerler açılacak, Bafra'da 400 Tırın olduğunu öğrendim, bu tırların 200'ü şehir merkezine çekildiğinde ciddi sıkıntılar doğuyor, Tırlar için büyük bir park yapımı devam ediyor. Orta ölçekli Sanayisi neredeyse bitti. Hayvan Barınağı ve rehabilitasyon merkezimiz kapsamlı hale getirdik, bizim bölgemizde bu şekilde 2 tane var, birisi de biziz. Bafra'mızın belirli yerlerinde ışıklandırma aydınlatma yapıldı, araç filomuza yeni araçlar kattık." dedi. 

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Samsun Milletvekili Mehmet Muş, Samsun’da yapımı tamamlanan projeler ile yapımına hazır olunan projeler hakkında açıklamada bulundu.

Mehmet Muş,” Salıpazarı Barajı yapılacak, bir taşkın koruma, diğeri ise suyu arıtacağız o bölgedeki ilçelere de suyu vermiş olacağız. Beton imalatı şuanda başladı, Ağustos ayına kadar yüzde 70’i tamamlanmış olacak. Önümüzdeki yıl Salıpazarı barajı tamamlanmış olacak. “

Samsun önemli bir atılım içerisinde olduğunu söyleyen Mehmet Muş, Özellikle bu dönem içinde, tahminim Haziran’a kadar, Bafra’nın Organize Sanayi Bölgesi var, Vezirköprü’nün organize sanayisi yok ama planları kesinleşti, Terme’nin kuruluşunu yaptık, planları teslim edilecek. Yakakent’te su ürünleri ile ilgili organize sanayi bölgemiz var. Biz bütün bu işleri Haziran’a kadar bittirmek istiyoruz. Tüm bu işlerin bitmesi lazım ki yatırımcılara bu yerlerde yer vere bilelim, Samsun şuan ihracat payı Türkiye’de yüzde 0,63 bizler bu rakımı 1’e çıkarmak istiyoruz, yani 2,5 milyar dolar gibi rakamlar. “ dedi.

Samsun Kültürel Yolu Festival kapsamına alındığını belirten Muş, “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Samsun’da ciddi bir festival yapılacak ciddi bir tanıtım yapılacak. 13 Mart’ta turizm bakanımız Samsun’a geliyor. Samsun Turizm Mastır Planını açıklayacak, bizlerde bu planın içinden Sanayisi ve Turizmi Samsun olarak önemli payımızı almak istiyoruz. Samsun ve ilçelerinde Ak Parti olduğunda mastır planını daha rahat uygula biliyoruz. Burada sanayi ve turizm arttığından buranın geliri artıyor. Şehir hastanesinin tamamlanma oranı yüzde 97’i, Haziran’da tamamen bitmiş olarak teslim alacağız. İki tane büyük yatırırımız daha var, biri Atakum Devlet Hastanesi ve Tekkeköy’de ikmale gidildikten sonra, Samsun’da sağlık anlamında bir ihtiyacı kalmamış olacaktır.” Dedi.

Bafra Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin hizmete sunulduğunu ifade eden Mehmet Muş, katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Meclis üyeleri partililere tanıtıldı.

Belediye Meclis Aday ve proje toplantısına, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, Cumhur İttifakı ilçe başkanları, parti üyeleri katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
Hamit Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.