Öne Çıkanlar Spor merkezi Burhan Mucur
banner798

İYİ PARTİ TANITTI AK PARTİ`DEN A.ADAYI OLDU
26 Nisan Perşembe günü Saat 17.00`de Bafra AK Parti İlçe binasında Samsun Milletvekilliğine A.Adayım diyen Serdal Sefa Kocabaş kafaları Hepten Karıştırdı.

Serdal Sefa Kocabaş, “AK Parti Samsun Milletvekiliğine talibim,Allah’ın izniyle aday adaylığı başvurumu yapacam.Reisimiz ve davamızın lideri sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere aşıladığı hizmet aşkıyla ülkem ve Samsunlu hemşehrilerime hizmet etmek için bu yola çıktım.Durmak yok yola devam” dedi
Kendisine İYİ Parti A.Adaylığı ile anketlerde gündeme geldiniz sorusunu sorduk.

Kocabaş böyle bir anketten haberim yok alakam yok iyi parti Bafra ilçe başkanı Zafer Bektaş anketi yaptırmış Benimle bir alakası yoktur. Bizim yolumuz reis`in yoludur. Açıklamasında bulundu.
Bafra siyasi Kulislerinde erkenden yerini bulan kocabaş için kıvrak zeki ve paralı aday olduğu konuşulmaya başlandı.

Öte yandan Anketi Yapan Yerel Haber sitesinin açıklaması

“Dün İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Bektaş’a aday adayı olacağını söyleyen iş adamı Serdal Sefa Kocabaş, bugün AK Parti’den Milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.