Öne Çıkanlar ankara 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
banner797

Örencik Tarım Kredi Kooperatifi Yeni binası açıldı

Açılışa, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı,Bafra Belediye BaşkanıHamit Kılıç, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş, Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci, Bölge Müdür Yardımcısı Harun Murat Çakın, Bölge Yönetim Kurulu Üyeleri, Kooperatif Müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci yapmış olduğu açılış konuşmasında; “Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Birliği olarak inşaatını tamamladığımız bir tesisin daha bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Samsun Bölge Birliği olarak 4 ilde 66 birim kooperatif ile 50 bin çiftçi ortağımıza hizmet sunmaktayız. Bu anlamda Bafra ilçemiz de Bölge Birliğimiz faaliyet alanındaki lokomotif ilçelerin başında gelmektedir. Bafra ilçemizde 6 kooperatifimiz, 1 hizmet büromuz ve iştirak şirketimize ait yıllık 70 bin ton işleme kapasiteli çeltik fabrikası ile Bafra ilçemiz olmak üzere ülkemiz için büyük bir katma değer yaratılmaktadır.
 

Bugün yeni hizmet binası ve deposunun açılışını yapacağımız 1117 Sayılı Örencik Tarım Kredi Kooperatifimiz de 1948 yılında kurulmuş, şu an 37 mahallede yaklaşık 500 kayıtlı ortağı ile yüzlerce sair üreticiye hizmet vermektedir. 50 yıldan fazla bir süre önce yapılmış olan eski hizmet binası ekonomik ömrünü tamamlamış ve ihtiyaçlara cevap veremez hale gelmişti. Bunun yerine 2020 yılında inşaatına başladığımız 600 ton kapasiteli deposu, tüm ihtiyaçlara cevap verecek şekilde planlanmış ofis alanı, daha kullanışlı hale getirdiğimiz açık alanı ile Örencik kooperatifimiz bundan sonraki süreçte siz değerli çiftçilerimize daha iyi şartlarda hizmet verecek hale getirilmiştir.

Açılışını yapacağımız kooperatif hizmet bölmeli depo tesisinin hayırlara vesile olmasını temenni eder, katılımızdan dolayı bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Milletvekili Orhan Kırcalı yapmış oldukları konuşmalarında, Vatandaşlarımıza ucuz, kaliteli ve doğal ürünleri ulaştıranve daha iyi hizmet noktasındayenilenen Örencik Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binasınınhayırlı olması dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından, okunan dualar ve kurdele kesimi ile birlikte bina açılışı gerçekleştirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.