Öne Çıkanlar Romanya ekrem
banner797

Samsun’da yağma ve kastan yaralama suçundan 4 kişi tutuklandı

Samsun’un Bafra ilçesinde yağma ve kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edilen 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Dün Kocaeli’nden Bafra’ya çalışmak için gelen A.O.B., F.Y.’nin yanına geldi. Nedeni bilinmeyen sebepten dolayı, F. Y., E. A. A., D. A. ile G. A. Tarafından dövülerek, 2 ağaç kesme motoru, cep telefonu ve ayakkabıları alınarak A.O.B., ilçeyi terk etmesi için terminale şüpheliler tarafından bırakıldı.

Kendi imkanlarınla hastaneye giden A.O.B. hastanede tedavi altına alındı.

Şikayet üzerine, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şüpheli F.Y., E. A. A., D. A. ile G. A. hakkında çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada neticesinde şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada gasp ettikleri malzemelerle gözaltına alınan şüpheliler emniyette götürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan F. Y., E. A. A., D. A. ile G. A. sevk edildiği hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

Anahtar Kelimeler:
BafraSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.