Öne Çıkanlar Özlem Maraş Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek
banner798

Sarıkamış Şehitleri 107. Yılında anıldı

Bafra İmam Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (BAFÜMDER) düzenlediği “Sarıkamış Şehitleri” anma programı, Bafra’nın Kapıkaya Mahallesi’nde yapılan etkinliklerle anıldı. Program öncesi konuşan Bafra İmam Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Hüseyin Dursun, 107 yıl önce bu topların kazanılmasında çok büyük olan sarıkamış şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu yıl çok fazla etkinlik yapma fırsatı olmadı ama önümüz yıl çok daha büyük bir etkinlik yaparak aziz şehitlerimizi anacağız ”dedi. 

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Kerem Bahadır Konuşmadan sonra Sarıkamış ile ilgili bilgilendirme konuşması yaptı. Daha sonra programa katılan öğretmenler, öğrenciler ve protokol Kapıkaya paraşüt tepesine yürüyerek çıktılar. Burada ki saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammet Önel Kur'an-ı Kerim Tilaveti okudu. Daha sonra Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ahmet Soylu okunan hatimlerin, selatü selamların duasını yaptırdı. 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç aşevine yaptırdığı çorbayı öğrencilere ikram etti. Sarıkamış şehitleri anma programı Kapıkaya Köy Konağı önünde, yapılan etkinliklerle son buldu. 

Programa, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.