Öne Çıkanlar ankara 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
banner797

Şehitlerimiz Mezarı Başında Dualarla Anılıyor


Şehit P. Er Birol Satılmış şahadetinin 26. yılında Paşaşeyh köyünde, Şehit J. Çvş. Ayhan Kalkan şahadetinin 24. yılında Eynegazi köyünde kabirleri başında dualarla anıldılar. Gaziantep Islahiye’de vatani görevini ifa ederken 15.05.1990 tarihinde birliğinde çatı tamiratı esnasında düşerek beyin kanaması sonucu şehit olan P.Er Birol Satılmış şahadetinin 26. yılında Paşaşeyh köyünde, Uludere ilçesi Işıkveren mezrasında 15.05.1992 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan J. Çvş. Ayhan Kalkan şahadetinin 24. yılında Eynegazi köyünde kabirleri başında dualarla anıldılar.

Şehit P. Er Birol Satılmış ile Şehit Betkanyon J. Çvş. Ayhan Kalkan’ın anma törenine Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin,yönetim kurulu, derneğin üyeleri ve şehitlerin aileleri katıldılar.

Tahirağa mescidi imamı Necattin Boyun (Bülbül hoca) hocanın okuduğu Yasin-i Şerifin ardından dua ile program sona erdi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.