Öne Çıkanlar havza mustafa demir
banner798

Şükrü Neiş, engelliler yaşam merkezi kuracağız

Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş

ENGELLİLER YAŞAM MERKEZİ KURACAĞIZ 

Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe başkanı Ömer Özen ve meclis üyesi aday arkadaşları ile birlikte gündüz  Ayakkabıcılar ve Lokantacılar odası,Emirefendi mahallesi  pazar yeri ile Büyük sanayi sitesini ziyaret etti. Akşam programında ise baba ocağı Seyhulaş Mahallesi'nde beraat kandili programına  katıldı.

Başkan Neiş daha sonra  Derbent mahallesine geçerek iki mahallede de coşkulu ve  miting düzeyinde kalabalıklara hitap etti. Kadın kolları ise kadınları evlerinde ziyaret ederek görüşmeler yaptılar ve broşür dağıttılar. Yeniden Refah Partisi Bafra belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş , ziyaretler ve mahalle gezileri için vatandaşların Çok yakın ilgi ve muhteşem sevgilerine çok teşekkür ediyorum. birlikte kazanacağız. Dedi. 

Başkan adayı Elektrik mühendisi Şükrü Neiş programlardan sonra yaptığı açıklamada ise engelli insanlara tarihi bir müjde vererek farkını ortaya koydu ve şunları söyledi: Türkiye'de yüzde 11 oranında işitme, görme, otizm, zihinsel ve bedensel alanlarda engelli insanımız vardır. Bu oran Baframızda da bu şekildedir. Öncelikle Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız.Tüm engellerin kaldırıldığı engelsiz bir Bafra kurmak boynumuzun borcudur. 

Hayatı paylaşmak için içinde spor alanları, meslek atölyeler, oyun alanları, kültür sanat etkinlikleri, yüzme havuzları, dinlenme yerleri, yeşil alanlar, yürüyüş bölümleri olan, maç izleme kısımları , sağlık ve rehabilitasyon alanları, bilgisayar laboratuarı  bulunan Engelliler Yaşam merkezi kuracağız.  Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.