Öne Çıkanlar ankara Koronavirüs
banner798

Şükrü Neiş, iş garantili meslek edindirme kursları açacağız

Bafra belediye başkan adayı Elektrik mühendisi Şükrü NeişİŞ GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARI AÇACAĞIZ

Başkan adayı Neiş yaptığı açıklamasına şu sözlerle başladı," Sanayi sitesi Başkanımız  Asım Celal Usta, Can- Ay tekstil Aydın Başhan, Mes kalıp makina Mehmet Serim, Mars Ambalaj, Erkan Özgür Uzun, Orsam Çuval  Onur Bey, Mob Pazar Mustafa Kaya Pazar Tekstil Murat Orduluoğlu ile birlikte olduk. Değerli sanayici ve iş insanlarımız ile çalışan kardeşlerimizi ziyaret ederek istişare ettik.Yakın ilgi ve misafirlikleri için çok teşekkür ediyorum." dedi. 

Yeniden Refah Partisi BafraBelediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş önemli bir projesini daha açıkladı.

Başkan Adayı Şükrü Neiş, "Belediye Başkanlığımızda işçi ve işveren buluşmasını sağlayacağız. Koordine içinde olarak iş garantili meslek edindirme kursları açarak işsizlikle mücadele başlatacağız. Şehrimize yeni yatırımcıların gelmesi için başta Ticaret ve Sanayi odası, Ziraat odası, Ticaret Borsası, iş insanlarımız ve derneklerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte gayret edeceğiz. Siz Belediye başkanı olarak yerinizde oturursanız sonuç alamazsınız.Yatırımcılara karşı teşvik edici ve yönlendirici olmak gerekir. Yatırımcılara gitmek görüşmek, önlerini açmak, desteklemek ve ikna etmek gerekir. Fuarlara katılmak, yenilikleri takip etmek, ortak akıl ile hareket etmek, enerjik çalışmak gerekir. Bafra'ya sevdalı olmak, insanımızı düşünmek, bilimi esas almak tüm Bafra'yı kucaklamak gerekir. Biz bunları başaracağız. Gençlere kadınlara kısacası, İnsanımıza iş yuvalara aş icin koşacak ve enerji harcayacağız." diyerek açıklamalarını tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
Şükrü NeişBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faruk Yaman 3 ay önce

Birilerin artık çıkıp bu yönetime hayır demesi lazım ders vermesi lazım yeter artık Hamit gelmesinde kim gelirse gelsin