Öne Çıkanlar Atatürkü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sentetik uyuşturucu ecza hap
banner797

SURİYELİ PİŞGİN DİLENCİ KAMERAYA YAKALANDI
Suriyeli Dilencilerin topladığı paraları 31 MA 194 Plakalı aracın içerisinde bulunan kişiye vermesi dikkatlerden kaçmadı.

Samsun Bafra İlçesinde yaşanan olay adeta dudak uçurttu. Şehir içi ışık lambalarında dilenen Suriye uyruklu dilencilerin hemen yakınına bir araç park ediyor. İşte tam o sırada aracın yanına gelen dilenci,diğer dilencilerden topladığı parayı araç içerisinde bulunan kişiye veriyor.Kadın dilenciden parayı alan şahıs parayı saydıktan sonra, o bölgeden 31 MA 194 plakalı araç ile hızla uzaklaşıyor.

Kameraların kayıt alınmasına rağmen istifini bozmayan dilenci,parayı verdikten sonra hiç bir şey olmamış gibi dilenmeye devam etti.

YETKİLİLERİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ

İnsanların Dini duygularınla oynayan bu dilençilerin önüne geçilmesi için Zabıta ve Emniyet güçlerini göreve davet ediyoruz.Görüldüğü gibi fotoğrafta ve videoda her şey ortada Ramazan Ayı(ORUÇ AYI)’nı fırsat bilen bu dilenci şebekesine dur diyelim..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.