banner798
 Maç kadrosu elime geçtiğinde yine aynı nedenlerden dolayı oyuncu rotasyonunu gördük ve çift ön libero ile başlama zorunluluğu oluşmuştu.4.2.3.1. oyun anlayışı SEDAT hocanın zaten oynatmak istediği bir oyun şekli olmakla beraber oyuncu rotasyonlarındaki tercihler nedeni ile pek verimli olamadığını gözlemliyorduk.Fatsaspor maçı bizim için geçilmesi gereken bir virajdı ve zorda olsa geçmemiz iyi oldu diyebiliriz.Fakat sonuçlar üzerinden yorumlar yazmak takımımız açısından pek sağlıklı olmadığı gibi gerçekleri göz ardı etmemiz ancak yalakalıkla izah edilebilecek bir durum oluştururki bu bana yakışmaz.İyi futbol oynamıyoruz ve her geçen hafta daha gergin ve stresli hale geliyoruz.Tek forvet olarak sahaya sürdüğümüz EREN bölgesinde öylesine yalnız kaldıki çareyi kenarlara ve orta alana geip top almakta aradı ama daha kötü oldu.Tabiki bu durumun oluşmasında REMZİ büyük etken oldu diyebilirim.Fatih formsuz olunca hucüm anlamında çok büyük olumsuzluklarla karşılaştık.
Takım olarak oyun planımızın rakip alanda oynamak üzerine kurgulanmaya çalışıldığını biliyorum ve bu anlayışın asgari düzeyde iyi oynanması koşulu ile doğru olabileceğine inanıyorum.
Fakat öylesine yanlış oynuyor ve öylesine hatalı işler yapıyoruzki anlamak mümkün değil.Oyuncu yapımızın bu anlayışa uygun olup olmadığı ve muhtemel play off maçında bize ne kazandıracağını iyi anliz etmek lazım diye düşünüyorum.
Bu anlamda ne söylediğimin anlaşılabilmesi için geçmişten bir örnek vererek vurgulamakta fayda görüyorum.Her spor severin hatırlayacağı üzere daha önce yine SEDAT HOCA İLE GURUBUMUZDA LİDER OLARAK PLAY OFFLARA KALMIŞTIK.Yine hatırlanacağı üzere aynı sistem ile oynuyorduk ve başarısız olmuştuk.Bu tezlerimde yine başarısız olacağız anlamı çıkmasın ama irdelenmesi ve iyi anliz yapılması gerektiğine inanıyorum.Teknik heyetimizin bu anlamda gereken önlemleri alması gerektiğine inanıyorum ve şimdiden uyarımı yapmak istiyorum.
Bu yıl oynanacak play off müsabakasını lider olmamız halinde tek maç olacağını düşünürsek ne demek istediğimin daha iyi anlaşılacağını düşünüyorum.Rakip alanda oynamanın gereklerini yerine getirme anlamında bu maçtan son 10 dakikayı örnek göstermek yerinde olur sanırım.İşte son 10 dakikada kurduğumuz baskı maçı bize kazandırdı.Bu kurgu anlayışında kısa alanda iyi pas yapma özelliğini kazanırsak bu işi başarırız diye düşünüyorum.
Fakat şu gerçeğide yazmak zorundayım,son günlerin moda deyimiyle ARAF halinden kurtulmalı ve oyun olarak istikrar sağlamalıyız.
Son bölümde oyuncularımızın hırslı ve istekli oyunları bizleri fazlası ile memnun etti diyebilirim.Her an gol gelecek diye bekliyorduk ve oldu.Bu maçın unutulmaması gereken bir olayı ise şudur,futbolda son saniyenin bile ne gibi değişiklilere yol açtığı konusunda ders niteliği taşımasıdır.Yönetici ve futbolcu arkadaşlarımızın bu görünümü unutmamalarını tavsiye ediyorum.
Birlik beraberlik anlamında son saniyelerde yaşananların takımımız adına iyi bir gelişme olarak gösterebiliriz.
İnşallah futbolcu arkadaşlarımız gerginliklerini üzerinden atabilme başarısını gösterirlerse bu yoldan başarı ile çıkarız diyorum.HERKESİ KUTLUYORUM.saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.