banner798
Şu konuda anlaşmak lazım, bu takım maç seçiyor ve duruma göre hareket ediyor.

Zor denen bütün maçları kazanan takıma söyleyecek sözümüz az olsa bile teknik anlamda
Eleştirilerimiz yerindedir diye düşünüyorum.. Sonuç son maç ile ilişkilendirilmesi ile olacaktır Demek ki bu futbolcu kardeşlerimiz takım seçiyor..Amasya maçı zor görünürken çok kolay sonuç elde etmeleri bizi sevindirdi.
 
Taraftar meselesinden dolayı maça gitmeyince HACINABİ SPOR maçını izledik ve iyide o0ldu, yakın zamanda bu konuda birçok istişarelere tanık olacağımız aşikârdır.
Bafralı futbolcu çoğunluğu bu ilgiyi artırmakla beraber önümüzdeki günlerde bu futbol yansımasının karşılığını göreceğiz kanaatindeyim
Bu günden bakarsak belki bir şey anlayamayabiliriz ama ben nedim hoca olarak şunu söyleyebilirim YA ÇIKAMAZ İSEK..İşte bu soruya cevap vermemiz gerekir...
 
Peki `; Hacınabi spor maçı bize ne verdi, maç Bafralı anlamında hakikaten değer taşımakla birlikte önümüzdeki günlerde zorluk teşkil edeceği aşikardır. HACINABİSPOR Bafra için gurur teşkil etkektedir ve bunu Bafralı futbolcularla yerine getirebilme şansı vardır.
 
 
SPOR KOMLEKSİ PROJESİ İLE ZİHNİ BAŞKAN BAFRAYA ÇAĞ ATLATMAK ÜZEREDİR VE BU ANLAMDA KENDİSİNİ BAFRA OLARAK KUTLAMALAYIZ.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.