banner797
CİDDİ KONULAR ÜZERİNE BOŞ MUHABBETLER!
 
Yorumcu ve spor programı yapımcısı Türkiye deki futbol dünyasında neler olup bittiği konusun da bir türlü anlaşamayınca ve anlamayınca biri diğerine Galatasaray maçına geçelim
Diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı. Oysa konu çok ciddi ve önemli idi, ama anlaşılan o dur ki, kafa karışıklığı öyle hat safhaya ulaşmış ki konu üzerindeki muhabbet boş olmaktan öteye geçmeyecekti. Şampiyonluk, ŞİKE kupa ve küme düşme muhabbetlerinden ülke tamamen ikiye ayrılmış durumda. Şike konularında ülke üzerinde bir hayli nam salmışlara nerede ise madalya takacak hale gelmemizde trajikomik bir durum ortaya çıkarmıştır.
 
Hala futbol adına neler yapılması gerektiği konularında net bir karar verici mekanizmanın nasıl oluşacağı konusundaki belirsizlik sürerken siyasetin futbolun içine ne kadar girmiş olduğun uda bu vesile ile anlamış olduk. Bir futbolcunun veya futbol adamının siyaset üzerine yapacağı muhabbet boş olacaksa siyaset cininde futbol üzerine yapacakları muhabbet boş olacaktır. Erk gücü elinde olunca siyasetçiye boyun eğmekten başka çare kalmıyor.
 
Konu ciddi ve çaresi var. Etik kurulu denen kurumu saygın ve kaliteli eski milli futbolculardan oluşturursun ve şike mevzusu geçen bu maçları izlettirir kararını verirsin. Profesyonel futbolculardan oluşan böylesine bir kurulun hangi maçta şike olup olmadığına karar vermesi kadar basit bir şey yoktur. Ama erk gücünü elinde bulunduranlar buna müsaade etmiyorlar ve şeffaf olması gereken spor kararlarını ise kapalı kapılar ardında alarak spor kamuoyunun daha beter hale düşmesine sebep oluyorlar.
 
İşte böylesine ciddi konular üzerine bütün spor adamları da boş muhabbet etme durumunda kalıyor. Yazıklar olsun.
 
1930 BAFRASPORDA SON DURUMLAR!
 
İlk yarıda 5 puanlık bir avantaj sağlayan takımımızın devre arasında ki transfer hamlesi
Beklendiği gibi ileri uç oyuncusu hattına oldu [EREN]ve iyi bir futbolcu transfer ettiklerine inanıyorum. Yeterlimi diye düşünecek olursak play of maçını düşünmemiz lazım ve nasıl bir rakip ile oynayacağımıza bağlı derim. Ama işimizi sağlama almak istiyorsak 2 futbolcu daha alınmalı derim. Hangi mevkiler olmalı diye yazarak kafa karışıklığına sebep olmak istemiyorum ama sadece diğer düşünenlerden daha değişik mevkiler olduğunu söyleyebilirim.
ATAKAN VE OKAN takımdan gönderildiğini kamuoyuna bildirmekte fayda var diye düşünüyorum.
Yapılan transfer ve yapılacak transferler varsa kamuoyuna şunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Uçuk kaçık rakamlara transfer yapılmıyor ve bu konuda yöneticilerimizin çok dikkatli olduklarını söyleyebilirim. Son yapılan transferde yöneticilerimiz hakikaten fedakârca bir örnek harekette bulunarak pamuk eller cebe dediler ve yaptılar.
 
Bana en çok sorulan sorulardan bir tanesi şudur. HOCAM BU SENE ÇIKACAKMIYIZ.
Geçen yıl elimize geçen Şansı kendimiz teslim ettik ama bu yıl daha bilinçli hareket ettiğimizi (SEZON BAŞI HARİÇ) SÖYLEYEBİLİRİM AMA SONUÇ KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM..Düşündüğüm transfer konusunda benim önem verdiğim bir yere transfer yapılabilse çok daha rahat konuşurdum ama şu an için ikinci yarıdaki oyun anlayışımızı görmemiz lazım.Tabiî ki transfer yapmanın veya futbolcu bulmanın sıkıntısı da var.Ama bu eren transferinden sonra SEDAT hocanın mecburen sistem değişikliğine gideceğine inanıyorum.Bekleyip görmekten başka yapacak bir şey yok..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.