banner798
Maç kadrosunu sahaya çıkınca görebildik ve aklıma gelen başıma geldi desem yeridir. Tabi bu aklıma gelen tahminleri DİK BIYIK sporun oyun anlayışının da haklı çıkardığını söylemem lazım.
 
Çünkü normalde herkes BAFRASPOR rahat kazanır diye düşünüyordu,
Sedat hocanın yaş kontenjanı konusunda sıkıntılar çektiğini ve bu anlamda kadro yaparken zorlandığını tahmin edebiliyorum ama gerçekler üzerinde düşünecek olursak bazen kesin kararlı olmak lazım diye düşünüyorum, İlerde bu tip kararsız kadro anlayışlarının başımıza büyük belalar açmamasını temenni ediyorum.
 
OYUN….Eren oyuna öylesine müthiş başladı ki biraz şansı yaver gitse henüz maçın başında
Durumu lehimize 2.0 yapabilirdi Saha şartlarının aleyhimize olacağı aşikar belli iken dinamik oyuncumuzun sayısal azlığı orta alanda başımıza sıkıntı açacağı belli olduğu dakikalar 20 yi gösteriyordu. Oynadığımız her yüksek ve uzun toplarda EREN kısmında başarılı olduğumuzda pozisyon yakalıyor ALİ bölümlerinde ise geri dönüşler yaşıyorduk.İşte bu anlarda dönen toplar rakip orta sahaya düşüyor ve hücum yiyorduk Bu esnada kenar oyuncularımız ezber anlayışlarını doğabilecek sonuçlara göre değiştiremedikleri için maalesef diri oyunu ile rakip bizi ezdi geçti.
 
Kenar organizasyonlarımızda ise şöyle bir yanılgıya düştüğümüze inanıyorum, ters ayaklı oyuncu kullanmanın çeşitli kriterlere bağlı olduğu gibi hücum oynayan oyuncularla da bağlantılı olduğuna inanıyorum. Bu söylemek istediğimi sadece iki cümle özetlersem şöyle olur. Yüksek toplarla attığımız gol sayısı ve gol bölgesine yakın oyuncularımızın hamle çabukluğuna bakmak lazım.
 
Takımızın bazı oyuncularının olmazsa olmaz yapıları var ama yaş kontenjanı ve bazı sıkıntıların kararlılıkla aşılamaması bu sonuçları ortay çıkarıyor diye düşünüyorum ama bu maç bizi konuda daha iyi yola getirebilir düşünce sinide taşıyorum. Fiziksel anlamda dinamik yapı eksikliğimizi bir kez daha belirtmek istiyor ve olmazsa olmaz futbolcularımız konusunda teknik heyetimizin dikkatini çekmek istiyorum. Ama paniğe gerek olduğuna inanmıyorum ve bu teknik heyetin gerekenleri yapacağına inanıyorum. SAYGILARIMLA
 
NOT ..Bazı mevkiler ve oyuncularımız hakkında yazmadım çünkü bizim kadro yapımıza uygun olan önemli olanları yazdım.Fakat yediğimiz gollerin iyi düşünülmesi gerektiğine inanıyorum.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.