banner798
Yazılanlar ve benim yazdıklarım üzerine EROL SERVET BAĞLAR beni arayarak Bafra Belediyespor ve Bafra için verdiği beyanatın yanlış ve eksik olduğunu belirterek gerçek söyledikleri ve söyleyemedikleri için konuşmak istediğini söyledi. Bende tabii olarak en doğal hakkı olan cevap verme isteğine saygı duyarak söylediklerini burada sizlere eksiksiz olarak aktarıyorum.
 
NEDİM HOCAM DEDİ: Ben verdiğim beyanatta takımı lig ikincisi olarak bıraktığımı söylemedim, ikinci durumda iken sorunların başladığını anlatmaya çalıştım fakat gazeteci arkadaş yanlış anlamış. Ayrıca; pirim konusunda söylediklerim doğrudur ama bunu maksatlı ve kötü anlamda söylemedim, sadece futbolcular açısından rahatsızlık yaratacağını ifade etmeye çalıştım. Ve rahatsızlık yarattığını hep beraber gördük. Sorunların başladığı maç yalı spor maçıdır ve puan olarak liderin 3 puan gerisinde idik. Getirdiğim futbolcular tam kapasite ile faydalanacağım dönemde takımı bırakmak zorunda kaldım ve kimse yede kırgın değilim, bafrasporu ve Bafra lı dostlarımı her zaman sevmişimdir. Yapmak istediğim projeler vardı onları gerçekleştiremedim üzgünüm.
 
Herkese şunları da hatırlatmak isterim, eğer devam etse idim takım asla küme düşmezdi, çünkü devre arası gönderilen futbolcular konusunda yapılan yanlışlıklar takımın küme düşmesine sebep olduğunu söyleyebilirim. Ben Bafraspor’da kalsa idim bazı oyuncuların gitmesine asla müsaade etmezdim. Düşünebiliyor musunuz, AHMET KÜÇÜK TALASLI gibi Türkiye gol kralını gönderdiniz. Özcan ve birkaç tane iyi dediğimiz futbolcuların gönderilmesi çok yanlış olmuştur. İdareci arkadaşlar burada isteme den de olsa yanlışlık yapmışlardır. Onların kararların ada saygılı oldum ve onların tercihidir ama ben olsa idim bu konularda gerekeni yapardım.
 
Alınan futbolcuların çok yüksek rakamlara alındığı söyleniyor, keşke bana sorulup yazılsa idi daha çok memnun olurdum. Gerçekleri bilmek lazım, benim aldığım futbolcuların en pahalısı 40 milyarın üstüne çıkmadığı gibi takımdan ayrılacak futbolcuların ödemesi gereken parayı sözleşmelerin arkasına yazarak Bafra belediye sporun zarar görmemesine dikkat ettim.
 
Hatalarımız olmuştur ama isteyerek olmadığını biliyor ve kendime bu konuda güveniyorum. Veremeyecek hiçbir hesabım yoktur ve bu anlamda gönlüm rahattır. Söyleyeceğim birçok şey olabilir ama Bafra’yı ve Bafraspor’u çok sevdiğim için zarar verici pozisyonda olmak istemem,   çünkü antrenörlük açısından etik olmaz. Ben Erol hoca olarak hiçbir futbol takımından sorunlu olarak ayrılmadım ve Bafra belediye spordan para konusunda isteklerim olmamıştır. Aldığım paralar konusunda açıklama yapardım ama Bafralı idareciler açısından etik olmayacağını düşünüyorum. EROL HOCANIN SÖYLEDİKLERİ AYNEN BUDUR.SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.