banner798
Öncelikle şehit askerlerimize ve deprem kayıplarımıza Allahtan rahmet yakınlarına ise sabırlar diliyorum.
 
Oyuna başladığımız ilk dakikalardan itibaren 10 dakikalık bir bölüm oynadığımız futbol bu maçı rahat alacağımızı gösterdi. Rakibin pas yapmasına izin vermeyen ve kaptığımız her topa
Sahip olma duygusunun ileri düzeyde olduğu bir anlayış hakimdi 1930 bafrasporda.
 
Seyrettiğim maçlar içerisinde pas oranımızın en üst seviyede olduğunu gördüm ve bu oyun anlayışını daha uzun süreli kullanabildiğimiz takdirde neden olmasın diyorum, ama Fatih aytekin katkısını unutmamak lazım ve kendisini kutluyorum.
Çok pas yapıp kenarlardan oyuna katılım sağlayarak ve en önemli gördüğüm orta göbekte yakın bir oyun sergileyerek rakibe en ufak imkan dahi tanımadık..
Şu ana kadar gördüğüm en oturaklı kadro ve oyunumuzdu diyebilirim ve bu anlamda teknik direktörümüz veya genel kaptanımız Muhammet terzi,yi kutlarım..Ümit hocanın gönderilmesinin takım üzerindeki baskıyı aldığını söyleyenler bu maçta haklı olmuşlardır
Diyebilirim.Rahat oyun garanti futbol ve skor net…İşte bu kadar..
 
Fakat bu arada oynadığımız oyun anlayışında daha önceden hatırladığım bir arızaya tanık olmadım değil ama takımı kim nasıl ve kimler ne yapacak bilemediğimizden bu arıza konusunda yazarsam askıda kalma ihtimali olabilir diye yazmayacağım.
 
Moral ve motivasyon konusunda hafta içi yaşanan sıkıntılı günlerin yönetime ve takıma artı bir katkı sağladığını söyleyebilirim..Hatta taraftar üzerinde bile değişik bir atmosfer yarattığını söylemek mümkün ve gözlerimizle de şahit olduk..Buradan yazılan yazılar hakkında şöyle bir tespit yapmak mümkün olmuştur sanırım..Futbol yazmak başka futbol ismini alet ederek futbol yazmak başka..Nedim hocanın futbol adına yazdığı yazılardan korkmaya ve arkamdan eleştirmenin manasızlığı ortaya çıkmış oldu sanırım..
 
Şampiyon oluruz veya olamayız belki ama hayat devam edecek bir şekilde. Ben spor aktivitesinin bazı bölümlerde şeffaf olmalı derken sadece yakınındaki kişinin sözleri ile hareket etmenin bedeli muhakkak olur düşüncesine sahip bir spor adamı olduğumu vurgulamaya çalıştım..Ama bazı kişiler sadece kendi maçları doğrultusunda insanları yönlendirince tabiî ki trafik karışıyor..YÜZLEŞİP KONUŞMAK LAZIM VE SONUCU GÖRMEK LAZIM......Bafra spor u sadece bir nedenle veya bazı idareci hakkında sadece şantaj kokan yazılar asla yazmadım ve yazmam.Sadece eleştiri ve sadece methetmek üzerine yazılar yazmanın hiçbir faydası olmadığı gibi toplumu gerginliğe sürükleyecek olaylara sebebiyet verebilir ve bunun örneklerini bu kulüpte yaşadık..Benim daha önce yaptığım değerlendirmelerde bazı kişilerin alındığını tahmin ediyorum ve normal karşılıyorum ama kendi hal ve hareketlerine dikkat etmeyerek her önüne gelene dağları ben yarattım tarzı ile hareketler yapmanın bedelinin olacağında göz ardı edilmemelidir..
Nihayetinde spor toplumsal bir olaydır ve herkesin yaptığı ve yapmadıkları bir birini etkiler.
 
Yönetici alçak gönüllü olmalı ve saygılı davranmalıdır..Kendi egolarını bir kenara bırakmalı ve takımın başarısı için uğraşmalıdır.Bu sözlerimden bir çok yöneticiyi tenzih ederek konuşuyorum ama maalesef bazı kişi ve kişiler için aynı şeyi söylemek mümkün değil..
 
Teknik ve taktik açıdan en güzel oyunumuzu ortaya koyduğumuz bu maçta devamı gelir umudu taşımak istiyoruz.İdari konuda ise toplumda çok yoğun bir şekilde konuşulan davranış biçimleri ile ilgili uyarı yapmak istedim ama tercih tabiî ki yöneticinin kendisine aittir..
 
Takımımızı kutlar ve teknik heyetimize başarılar dilerim.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.