banner797
Hani hepimizin bildiği bir atasözü var, çekirge ile ilgili ve başlıkta anlayacağınız gibi.
 
Nereye kadar böyle devam edecek diye düşünmekten ve maçlardaki korkularımızın ne zaman son bulacağını bizlerde merakla beklemeye başladık. Öyle anlamsız ve niteliksiz bir futbol oynamaya başladık ki soranlara veya maçlarda yanımızdakilere ne söyleyeceğimize utanır hale geldik. Şu anda lider olarak devam edebiliriz, ama görünen odur ki işimiz bir hayli zor olmaktan daha öteye geçmek üzeredir.
 
Rakibimiz Tekkeköy belediye spor iyi niyeti ile oynamaya çalışan ama oynama kapasitesi çok düşük olan bir takım olmasına rağmen bizim gösterdiğimiz performans öylesine düşük ki anlamak mümkün değil… Sıkıntılarımız psikolojik mi veya maddi mi anlayamıyorum demek Kolaycılık olur diye düşünüyorum… Rakip takımların yaşadığı sıkıntıları bildiğimiz için Bizim takımın çok iyi şartlarda yaşadığını düşünüyorum…
 
Serdar gibi kaliteli futbolcumuzun maç içinde yaşadığı sıkıntıları görünce acaba bu nasıl İştir demek zorunda kalıyoruz. Oyunsal anlamda teknik kısımlara fazla değinmeden yazımı Bireysel olarak yazmak ihtiyacını hissediyorum.
 
Santrafor HASAN OYUNA GİRİYOR ve rakip takım defansı öyle bir ikramlarda bulunuyor ki inanılır gibi değil, ama HASAN ne yapıyor, ben yapamam arkadaşlar Diyerek reddi gol talebinde ısrar ediyor… Oysa Polat oyuna girince hücum ve gol şansımız O derece arttı ama burada da anlayamadığımız düşünceler var.21 adet şut attık, 21 incide kaleyi tutan tek şut ile maçı aldık, bu istatistik anlaşılır ve izah edilir gibi değil. Ceza alanına orta yapıyoruz. Sanki kaleci çalıştırıyoruz…
 
Futbolcu arkadaşlarımıza ve kardeşlerime şunları söylemek isterim. Rakip takımın iki haftadır doğru düzgün bir şekilde idmana dahi çıkmadığını düşünün ve biz ne yapıyoruz diye kendinizi sorgulayın… Bugün Türkiye de bu anlamda evine ekmek dahi götüremeyen birçok futbolcu varken kendinizin yaşadığı şartları ve yapmanız gerekenleri biraz daha düşünmenizi rica ediyorum…Aç bırakılmıyor açıkta gezmiyorsunuz.
 
Çıkılan yol şampiyonluk yoludur ve herkes bu çerçevede hareket etmiştir ve şu anda lider olabiliriz ama görüntü kimseye umut vermemektir… Şu anda en büyük şansımızın ne olduğunu söylemek isterim, devre arasına giriyor ve eksiklerimizi gidermek için önümüzde çok iyi kullanacağımız bir zaman dilimi var. Eleştirilere fazla kafanızı takmadan bunlardan iyi yönde Faydalanmaya çalışmanız lazım diyorum.
 
Hoca arkadaşlarımızın biraz daha fazla kafa yorup korkularından arınmış bir şekilde çalışmalarını rica ediyorum ve bu yazdıklarımı ciddiye almalarını diliyorum. Rica ve minnet dolu kolu yazılarımı da kimse hafife almasın ve yanlış yorumlamasın, amaç her bireyin iyi olması ve takımın şampiyon olması adınadır. Yalakalık olarak kimse algılamasın.
 
Yazmadığım ve yazmak istemediğim teknik konular için her sporseverin affına sığınıyorum Ve iyi niyetli olmak düşüncesiyle hareket ettiğimizi bilmenizi istiyorum.SAYGILARIMLA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.