Öne Çıkanlar istanbul futbolcu Aşkın Yeter
banner798

42 gazeteci hakkında yakalama kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca FETÖ / PDY örgütünün medya ayağına yönelik başlatılan soruşturma kapsamında 42 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep edildi. Talebi değerlendiren İstanbul Sulh Ceza Hakimliği, aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 42 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi.

NAZLI ILICAK BODRUM'DA ARANIYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı' nın yürüttüğü darbe girişimi soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen gazeteci Nazlı Ilıcak, için güvenlik güçleri Bodrum' da harekete geçti. Nazlı Ilıcak' ın ilçede olduğunun tespit edilmesi üzerine Güvercinlik' teki evinde arama yapıldı. Ancak şuana kadar yapılan aramalarda Nazlı Ilıcak' a ulaşılamadı.. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.