Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu Serhat Türkel
banner797

Ak Partili vekillerden Kılıçdaroğlu'na Yenikapı daveti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, İzmir Milletvekilleriyle birlikte CHP Genel Başkanı Kemal KIlıçdaroğlu'nu TBMM'deki makamında ziyaret ettikten sonra basın açıklaması yaptı. Nükhet Hotar, darbe girişiminde gösterdiği tutumdan dolayı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür edip, bu akşam İzmir'de yapılacak olan demokrasi mitingine katılacaklarını söylediğini aktardı. Nükhet Hotar “Pazar günü Yenikapı' da yine başka bir demokrasi mitingimiz var. Bu mitinge de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımına ilişkin biz de kendi adımıza bir davette bulunduk. Ama zaten Cumhurbaşkanı ve başbakanımız yapmışlardı kendilerine. Kendileri de yarın ekibiyle bir araya gelip bu konuyu değerlendireceğini, ama her halükarda ciddi bir katılım sağlayacaklarını belirtti” diye konuştu.

Nükhet Hotar demokrasi adına yapılan mitingleri desteklediklerini bildirerek İzmir'deki mitinge de AK Parti adına katılım olacağını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Binali Yıldırım'ı İzmir mitingine davet edip etmediğine ilişkin bir soruya Hotar şu cevabı verdi: "Onu kendisine soralım . Çünkü ikisi arasındaki ilişkileri biz seslendirmeyelim. Çünkü biliyorsunuz davet de herkese açık. Özel olarak kimsenin kimseyi davet etmesi gerekmiyor. Bu bir demokrasi, millet, birliktelik mitingiyse katılmak isteyen her vatandaşımız katılabilir. Ama olağanüstü süreçten dolayı sayın başbakanımızın gerçekten olağanüstü bir temposu var. Nasıl ayarlar, tabi kendi taktirleri." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.