Öne Çıkanlar 2017 İşitme 2017 İşitme Engelliler
banner798

Erdoğan'dan FETÖ'yle ilgili açıklamalar

"RAHMETLİ ÖZAL, DEMİREL, ECEVİT HATTA BİZ DE BU YAPIYA İYİ NİYET İLE DESTEK OLDUK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dini cematlerin üzerine gidildiği dönemlerde her grup gibi bu yapı da milletimizin kanatları altında varlığını sürdürmüştür. Rahmetli Özal, Demirel, Ecevit hatta biz de farklı görüşten siyasetçiler ve devlet adamları olmamıza rağmen bu yapıya iyi niyet ile destek olduk" dedi.

"ASGARİ MÜŞTEREKLERDE BULUŞABİLDİĞİMİZ ZANNI İLE HER KESİM GİBİ BUNLARA YARDIMCI OLDUM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Açık konuşuyorum şahsen ben de katılmadığım pek çok yönleri olmasına rağmen asgari müştereklerde buluşabildiğimiz zannı ile her kesim gibi bunlara yardımcı oldum. Şerif Mardin'in çevre olarak ifade ettiği daha önce dışlanmış, ötekileştirilmiş tüm kesimleri merkeze taşıma çabamızdan bu kesimin de istifade etmesini sağladım" diye konuştu.

"HATTA ALLAH DEDİKLERİ İÇİN BUNLARA MÜSAMAHA GÖSTERDİK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yapının başında yer alan kişi ve kadro konusundaki tüm tereddütlerimize rağmen yurt içinde ve dışında yürütüyor oldukları yaygın eğitim, yardım faaliyetlerinin hatırana bunlara, hatta hatta Allah dedikleri için bunlara müsamaha gösterdik. Bir ortk yanımız vardı. İnanın bana aynı menzile giden farklı yollardan biri olarak gördüğümüz bu yapının aslında bambaşka niyetlerin sinsi hesapların aleti, aracı olduğunu uzun süre görmedik, göremedik" dedi.

"2012'DEN SONRA BU YAPI İLE İLGİLİ REZERVLERİMİZİ ÇOK AÇIK KOYMUŞTUK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "2010 yılından itibaren bu tespiti paylaştığım üst kademe yöneticisi arkadaşlarım oldu. O günden itibaren tavrımız değişti. 2012'den sonra bu yapı ile ilgili rezervlerimizi çok açık koymuştuk" diye konuştu.

"TSK KADROLARINA YÖNELİK OPERASYONLAR VE DAVALAR İLE İLGİLİ DE CİDDİ ŞÜPHELERİM OLUŞTU"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu dönemde hızlanan TSK kadrolarına yönelik operasyonlar ve davalar ile ilgili de ciddi şüphelerim oluştu yetkilileriyle de bunları paylaştım. Çok yakından tanıdığım uzun yıllar birlikte çalıştığım bazı komutanlara yöneltilen suçlamaların ve tutuklamaların gerekçeleri beni ikna etmiyordu" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
AnkaraErdoğan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.